RENDEZVÉNYEK -> Hatékony értékesítési módszerek az idegenforgalomban

Hatékony értékesítési módszerek az idegenforgalomban
Időpont:2012.04.24.->2012.04.24.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Az elmúlt évek válsága nem hagyta érintetlenül a hazai idegenforgalmi és vendéglátó-ipari szakmát sem, az egységek egy része kihasználatlan kapacitások mellett üzemel. Az iparág számára létkérdéssé vált a hatékony marketing- és értékesítési tevékenység. Az egyébként is kihívásokkal teli időszakot tovább bonyolítja, hogy új értékesítési csatornák jelentek meg. Számos olyan eszköz van, amivel ugyan az árérzékeny piacon is növelhető a forgalom, ám az így megnyert fogyasztók lojalitása többnyire kétséges.
Az MFOR Turisztikai Konferenciájának előadói az értékesítési stratégia sarokpontjait mutatják be. A kuponozás, és a klubkártya rendszer a fogyasztóknak nyújtott árelőnyről szól, mégis két ellentétes filozófiát képviselnek, melyeknek előnyei és hátrányai is terítékre kerülnek, illetve vitafórum keretében is ütköztetik véleményüket az érintettek.

Az eseményen a legújabb marketing eszközök bemutatása mellett a már ismert csatornák hatékonyabb használatát is bemutatja egy-egy előadás. Mindezek mellett olyan termékfejlesztési ötleteket is a hallgatóság elé tárnak a konferencia előadói, melyek segítenek a „nagy tömegen belül” pozícionálni egy-egy turisztikai egységet, és ami biztosíthatja, hogy akár a szezonálisan jobb időszakokon kívül is forgalomnövelő tényező tudjon lenni az egyedi kínálat.


Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit meghívni a Menedzsment Fórum turisztikai témájú konferenciájára, amely „Hatékony értékesítési módszerek az idegenforgalomban”  címmel kerül megrendezésre, 2012. április 24-én (kedd), a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten.


A TARTALOMBÓL:
Alternatív értékesítési módszerek akciók nélkül * A kuponos vásárlás előnyei és hátrányai * A belföldi turisztikai kártyák, illetve a klub rendszer előnyei és hátrányai * A kínált szolgáltatások szezonális megerősítése; Eszközök a külföldi turisták hatékonyabb megnyerésére, a vendégéjszakák növelésére * Új platformok a szállásfoglalásban * Adatbázis építés

Részvételi díj: 24.000 Ft + áfa

Kedvezmények:
A
Turizmus Panoráma Bulletin, a www.turizmus.com és a Business Traveller Hungary olvasói, ügyfelei és partnerei részére 15%
Egy cégtől 2 vagy több fő jelentkezése esetén 5%

A kedvezményeink összevonhatók!

A témafelvetésről, illetve a tervezett programról a rendezvény honlapján (http://konferenciak.mfor.hu/70.html) tájékozódhat, az egyedi regisztrációra kizárólag a következő oldalon van lehetőség:
http://konferenciak.mfor.hu/regisztracio/turizmus/70.html
(Csak az aloldalon feltüntetett engedmények vehetők igénybe.)

Bízunk benne, hogy rendezvényünk elnyeri tetszését, és eseményünkön köszönthetjük. A továbbiakban várjuk érdeklődését, szíves jelentkezését!

Üdvözlettel:
Menedzsment Fórum Konferenciák