RENDEZVÉNYEK -> Piac & Profit Klub - Az üzleti kapcsolatok klubja

Piac & Profit Klub - Az üzleti kapcsolatok klubja
Időpont:2012.10.02.->2012.10.04.
Helyszín: Budapest, Club 66
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.


A kis- és középvállalatok részvételére szerveződött eddigi, mintegy 250 konferencián egyre erőteljesebben fogalmazódott meg a kkv-k igénye a személyes bemutatkozásra, az üzleti partnerszerzés bensőségesebb, bizalomra épülő lehetőségeire. Mindannyian tudjuk, az üzleti kapcsolatok legtöbbje még mindig a személyes ismeretségen, ajánlásokon, bizalmi alapon épül. A vállalkozások legfőbb problémája a kapcsolatépítés, önmaguk, szolgáltatásaik, termékeik megismertetése, s ezáltal hosszú távú üzleti partneri viszony kialakítása.


A Piac & Profit Klub – Az üzleti kapcsolatok klubja ezt az igényt hivatott kielégíteni. Konferenciáink mellett megszervezzük az üzleti kapcsolatok színteréül szolgáló, maximált létszámú, állandó helyszínű Piac & Profit Klubot, ahol egy év alatt 12 rendezvényen, mintegy 300 üzleti partnerrel ismertetheti meg személyesen üzleti vállalkozását, és teremthet üzleti kapcsolatot. S ami emellett biztos hozadéka a tagságnak, mert az emberi természet ilyen, a klubtagok egymás iránti bizalma gyorsan kialakulhat, s egymást ajánlhatják más üzleti partnereiknek is. A kapcsolati tőkék ily módon cserélődhetnek, s bővülhet a potenciális üzleti partnerek száma.


A Piac & Profit emellett jelentős gesztusokkal kedveskedik leendő klubtagjainak. Érdemes elolvasni a „Piac & Profit Ráadásá”-t. Plusz, grátisz marketingkommunikációs szolgáltatásainkon keresztül ugyanis nemcsak a klubtagságon belül, hanem országos szinten is ismertté teheti vállalkozását.



További információ