Archív rendezvények -> Mesteri prezentációk

Mesteri prezentációk
Időpont:2012.09.20.->2012.09.20.
Helyszín:
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

A szemináriumon Steve Jobs hatásos előadói eszközeire építő módszertant mutatunk be, amellyel ösztönző, és meggyőző módon prezentálhatunk!

Egy professzionális üzleti előadás nem nélkülözheti a figyelemfelkeltés, önkifejezés és önmegvalósítás eszközeit. A prezentálónak csupán néhány perce van arra, hogy felkeltse valakinek a figyelmét, és mintegy tíz perce, hogy fenn is tartsa azt. Ezt követően váltani kell, hogy újabb tíz percet nyerhessen. Ha ezúttal ez nem sikerült, Ön sajnos e szavakat már nem olvassa.
Mivel döntéseinket érzelmi alapon (is) hozzuk, a hallgatóságunk eszéhez a szívén át vezet az út. Ha nem akarjuk elbűvölni a közönséget, nem tudjuk eladni gondolatainkat sem. Ha nem érezzük jól magunkat a pódiumon, közönségünk is elveszett. Ha előadásunkban - felsorolások felolvasásával, és olvashatatlan táblázatok részletes ismertetésével - untatjuk a hallgatóságot, elkövetjük a legnagyobb bűnt, feleslegesen raboljuk az idejüket és le is mondhatunk célunk megvalósulásáról.

A szemináriumon Steve Jobs szellemiségére és módszertanára építve bemutatjuk azt a keretrendszert - az üzeneteinket támogató eszközök megtervezésétől, a történetmesélésen át, a színpad tudatos használatáig - amely ahhoz szükséges, hogy valóban őrülten hatásos előadók legyünk.

Minden prezentáció értékesítés, saját magunké, az ötleteinké vagy a termékeinké. Nem egyszerűen fontos, hanem életbe vágó, hogy tudjunk jól prezentálni – vallja Baranyai Attila, a közelgő HVG szeminárium előadója, akivel a prezentálás fontosságáról beszélgettünk.


További információ