KIÁLLÍTÁSOK -> Nyugdíjas Expo, 2012

Nyugdíjas Expo, 2012
Időpont:2012.11.23.->2012.11.25.
Helyszín: Syma Sport - és Rendezvényközpont
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

Népszámlálási adatok szerint ma Magyarországon mintegy hárommillió ember töltötte be a hatvanadik életévét. A teljes lakosság több mint 30%-a. Sokan közülük továbbra is dolgoznak, kiveszik részüket a családi munkából, utaznak, sportolnak és nyitottak a világ újdonságaira. Minden érdeklődőt szeretettel várnak a 2012. november 23–25. között megrendezésre kerülő  Nyugdíjas Expora.

A rendezvény Budapesten a SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központban kerül megrendezésre. A tavalyi telt házas kiállításon több mint 21 000 regisztrált látogató és 110 kiállító egybehangzó véleménye, hogy szükség van ma Magyarországon a nyugdíjasok életével, mindennapjaival foglalkozó kiállításra. 

A látogatók megismerkedhetnek több száz szolgáltatóval és termékkel, amelyek az egészségmegőrzést, az életminőség megtartását szolgálják, kedvezményes üdülési ajánlatok között válogathatnak, és számtalan ötletet találnak a szabadidő tartalmas eltöltéséhez.

Idén kiemelten foglalkozunk az idősbarát szállodák, gyógyfürdők, vendégváró helyek bemutatásával. Gondoskodni fogunk azokról a meglepetésvendégekről, akik a jó hangulatot fogják garantálni. Kiállításunkat szoros együttműködésben szervezzük stratégiai partnereinkkel, az országos nyugdíjasszervezetekkel.

Alapvető célunk, hogy minden kedves látogató – idős és fiatal – érezze jól magát a Nyugdíjas Expón! Rendezvényünkkel szeretnénk hozzájárulni a nyugdíjasok és idősek életminőségének javításához.


További információ: