KIÁLLÍTÁSOK -> AGROmashEXPO

AGROmashEXPO
Időpont:2013.01.30.->2013.02.02.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

Az agrárágazat legrangosabb szezonnyitó rendezvénye, az AGROmashEXPO 2013-ban is a megszokott január végi időpontban várja az agrárium szereplőit, a szezon előtti első megmérettetésre. Ebben az időszakban ez lesz az egyetlen rendezvény Magyarországon, melyen bemutathatják újdonságaikat a gyártók, forgalmazók.

A 2013-as év kuriózuma lesz, hogy az AGROmashEXPO-val egy időben, egy helyen, társrendezvényeként kerül megrendezésre az AgrárgépShow, mely a MEGFOSZ tulajdonába került, így tagjainak széleskörű felvontatását biztosítja a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Ezáltal az ágazat legteljesebb kínálatát bemutató szakkiállítása várható januárban.

A gépforgalmazók mellett a hazai gyártók (MEGOSZ tagok) is erőteljesebb megjelenésre készülnek 2013-ban, így várhatóan a korábbiaknál még gazdagabb lesz a mezőgazdasági gépek kínálata az AGROmashEXPO-n.

Az eddigi jelentkezések alapján láthatóan tovább növekszik az input és a logisztika témakörökhöz tartozó kiállítók érdeklődése az AGROmashEXPO iránt. A széles kínálat jegyében tovább bővítettük a tematikát, így bekerült még a csomagolás, a vízgazdálkodás és a megújuló energia mezőgazdasági célú hasznosítása is.

A 2012-es jubileumi AGROmashEXPO rendkívüli sikerét követően – 200 kiállító, 20.000 négyzetméter, 25.000 látogató – már most óriási az érdeklődés a kiállítók részéről, eddig mintegy 16.000 négyzetméterre adtak már le jelentkezést, ami jócskán felülmúlja a korábbi kiállítások hasonló időszakos adatait.



További információ