RENDEZVÉNYEK -> Hatékony üzleti prezentálás 3+1 lépésben

Hatékony üzleti prezentálás 3+1 lépésben
Időpont:2013.03.07.->2013.03.07.
Helyszín: Hotel President (1054 Budapest, Hold utca 3-5)
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

A hatékony üzleti prezentáció olyan akár a sakk: világos cél, önbizalom, kreativitás és szenvedély szükséges hozzá. A 64 mezőn és az üzleti életben is tudnunk kell, hova akarunk eljutni. A döntetlen kevés, nyerni akarunk – ám kreativitás és szenvedély nélkül semmi esély! Már a megnyitásban sok minden eldől: miként folytatódik a játszma, és egyáltalán, érdemes-e folytatni…? 

A szeminárium résztvevői megtanulhatják, hogyan nyűgözzék le partnereiket szellemes megnyitással, kombinatív középjátékkal és pontos végjátékkal.

A szemináriumon Peter Cougther, az egyik legelismertebb amerikai reklám-, és kommunikációs szakember előadói módszertanának segítségével sajátíthatjuk el a hatékony prezentáció művészetét.  


Lépések:

1. Mi kell ahhoz, hogy egy unalmas, hosszúra nyúló előadás helyett frappánsan adjuk el a gondolatainkat? 
A célok megfogalmazása, mesteri címadás, ütős üzenetek, elegáns képek használata.

2. Mit tegyünk, hogy akár két perc alatt megnyerjük a közönséget?
Az információ érzelemmé formálása, grafikon helyett grafika, humor és játékosság.

3. Mitől lesz maradandó a prezentáció? 
A történetmesélés ereje.

+1 Gyakorlat – elemzés – kérdezz-felelek

Peter Coughter saját cége, a Coughter & Company megalapítása (1995.) előtt több évtizedig dolgozott a reklámiparban. Cége a legnagyobb ügynökségeket segítette már üzletszerzéshez. Munkásságát számtalan díjjal ismerték el a legfontosabb szakmai szervezetek és kreatív versenyek  (többek között a The American Marketing Association, The One Show, The Clios, Communications Arts, and the American Advertising Federation).

Azokat várjuk, akik szeretnének aktív részesei lenni a programnak és a gyakorlat révén megismerni mi minden kell egy sikeres prezentációhoz. Milyen lépések vezetnek egy ütős, magával ragadó pitch-hez? Mi kell ahhoz, hogy egy unalmas, hosszúra nyúló előadás helyett frappánsan adjuk el gondolatainkat, termékeinket?

További információ