RENDEZVÉNYEK -> XIII. MFOR MARKETING KONFERENCIA – Kézben hordott hirdetések

XIII. MFOR MARKETING KONFERENCIA – Kézben hordott hirdetések
Időpont:2013.03.26.->2013.03.26.
Helyszín: KOGART Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 112.
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Az elmúlt időszak robbanásszerű változásai a számítástechnikai eszközök és fejlesztések terén, jelentős hatást gyakorolnak a médiafogyasztási szokásokra és a különböző hirdetési megoldásokra is. A lehetőségek tárháza egyre inkább bővül, a kérdés pedig az, hogyan lehet optimális módon kihasználni a rendelkezésre álló technológiákat.

Az MFOR XIII. Marketing Konferencián előadóink révén betekintést nyerhetnek a felhasználói szokások változásának legfontosabb jelenségeibe, ebből kiindulva pedig arra kérdésre is keressük a választ, hogy tehetik mindezt pénzzé a vállalkozások. Vagyis a legújabb fejlesztésekkel, hogyan érhetjük el leghatékonyabban célcsoportunkat, miként szolgálhatják az eszközök az értékesítési céljainkat.

A közösségi marketing, a Facebook napjainkban kikerülhetetlen, ha online kampányokról van szó. A legnagyobb közösségi oldal változása a hirdetők számára is új helyzetet teremt, mind a követők-, mind a hirdetések kezelése szempontjából. Az eseményen első kézből tájékozódhat az aktualitásokról.
A konferencián annak is megpróbálunk utánajárni, hogy a QR kódok jövőjét érintő eltérő vélemények ellenére, mennyire használható fel a kétdimenziós kód a marketing egy újabb, célirányos eszközeként.

Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit meghívni a Menedzsment Fórum XIII. Marketing Konferenciájára, mely „Kézben hordott hirdetések” címmel kerül megrendezésre, 2013. március 26-án (kedd), a KOGART Házban, Budapesten.

A TARTALOMBÓL:

Megújul a Facebook – mit kell tudni a hirdetőknek
Hogyan tudják az okostelefonoknak köszönhetően a forgalmukat erősíteni a turisztikai cégek?
Szolgáltatások a felhasználói élmény fókuszában
QR-kód mint marketing eszköz


További információ