Arhív kiállítások -> Csupa Nő

Csupa Nő
Időpont:2013.09.05.->2013.09.05.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

TV2 bemutatja: Csupa Nő

A Hungexpo, Magyarország legnagyobb tapasztalattal bíró kiállításszervező cége és a HG Média cégcsoport új és nagyszabású, célzottan a hölgyeknek szóló eseménnyel jelentkezik: a Csupa Nő – Vásár és figyelem csak neked! programra 2013. szeptember 5-8. között kerül sor.

Mi az a Csupa Nő?
Csupa Nő rendezvényünk személyre szabott válaszokat ad azokra a kihívásokra, amelyekkel a modern nők mindennapjainkban találkoznak. Rendezvényünkön minden látogató élményt, személyre szabott tanácsot és figyelmet kap, a kiállítóknak pedig kézzelfoghatóan hasznos és értékesítés-központú alkalmat biztosítunk a vásárlókkal való közvetlen találkozásra.

A rendezvény célja
A Csupa Nő célja az, hogy a hölgyek mindazt a törődést és figyelmet megkapják, melyet megérdemelnek. A 4 napos rendezvény egyediségét az adja, hogy személyre szabott szolgáltatások lehetőségét és a vásárlás örömét egyszerre biztosítja az érdeklődőknek. Sőt! A személyes tanácsadások során olyan sztároktól és szakértőktől tanulhatnak a résztvevők, akik az adott területen kiemelkedő eredményeket értek el.

Miért érdemes kiállítani?
A látványában és tartalmában is formabontó 4 napos kiállítás 6 kiemelt téma köré szerveződik, a célcsoport minden igényét kielégítő programokkal és szolgáltatásokkal. A Hungexpo kiállításszervezési tapasztalata, valamint a HG Média kreatív megoldásai révén a Csupa Nő több lesz, mint egy egyszerű vásár. Országos szintű közösségi élményt fog nyújtani, ahol minden nő jól fogja magát érezni, és ahonnan elégedetten, élményekkel és csomagokkal gazdagodva távozik majd minden résztvevő.


Bővebb információ