RENDEZVÉNYEK -> Business Travel Show

Business Travel Show
Időpont:2013.10.01.->2013.10.02.
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Szervező: HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albetirsai út 10. (Expo tér 1.).
Web: www.hungexpo.hu
E-mail cím:

A Business Travel Show az idei évtől teljes mértékben a B to B találkozókra épít, tulajdonképpen három, potenciális vevőket és érdeklődőket megcélzó workshopból áll, másfél napon keresztül.

Reverse workshop:
Az első nap 14.00-16.30-ig a Magyar Turizmus Zrt. szervezésében érkező külföldi látogatók, a hosted buyerek ülnek le a workshop asztalokhoz és a kiállítóknak lehetőségük van előre egyeztetett időpontokban közvetlen tárgyalásokat folytatni velük.

Nyílt workshop:
A második nap 11.00-16.30-ig a résztvevők elfoglalják a workshop standokat és fogadják az online
időpontegyeztetési rendszeren keresztül előre bejelentkezett corporate és turisztikai szakmai látogatókat 30 perces B2B megbeszélésekre.

Speed business meeting:
A második nap délutánján 17.00-20.30-ig a francia, a brit, a német és az olasz kereskedelmi kamara, valamint a Joint Venture Szövetség tagjaival történő 10 perces B2B találkozók keretében a résztvevők bemutathatják cégüket és termékeiket.

 A három workshopot még kiegészíti az első nap estéjén egy esti fogadás, amely a résztvevők számára egy további lehetőséget kínál kötetlen beszélgetésekre a közel 70 meghívott külföldi szakmai látogatóval.

 A Business Travel Show 2013. október 1-2. között a Hungexpo területén, a Printexpo és a Budatranspack szakkiállításokkal, valamint a Business Expo üzleti szolgáltatások seregszemléjével egy időben.


Bővebb információ