RENDEZVÉNYEK -> Válságmarketing - Kreatív értékesítési technikák válság idején

Válságmarketing - Kreatív értékesítési technikák válság idején
Időpont:2013.10.15.->2013.10.15.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Az elmúlt években rendkívül kreatív értékesítési marketing módszerek ütötték fel a fejüket, pusztán a válság okozta piacszűkülés miatt. Elszaporodtak a kuponok, a vásárlói közösségek, a gyűjtőkártyák, kedvezmények, árengedmények fortélyos, vevőcsalogató technikák széles tárháza alakult ki a B2B és B2C ügyfélkapcsolatokban egyaránt.  Last minute, törzsvásárlói akciók, ajándékok adása, ingyenes próbák, plusz szolgáltatások kiépítése, barterek, pénzhelyettesítő fizetési módok stb.) Melyek a legjellemzőbb és legjobb, eredményesen alkalmazható technikák, s hogyan használjuk azokat eredményesen saját üzleti életünkben?

Ingyenbiznisz. Külön szó esik az ingyenbizniszről, mely mentén hatalmas profitot lehet termelni. Számtalan sikersztori (facebook, google, Marketingmedve stb) bizonyítja a modell sikerességét (sokat  és értékeset adni ingyen a célcsoportnak, s utána építeni rá fizetős szolgáltatásokat).

A rendezvényen rengeteg hasznos információ hangzik el, sok, azonnal hasznosítható tanácsokkal szolgálnak előadóink, akik a gyakorlati életből szerzett tudásukat adják át a kkv-vezető társaiknak.

Előadóink pénzügyi szakértők, jogászok, a felsorolt szolgáltatásokat közvetítő cégek.


Bővebb információ