RENDEZVÉNYEK -> Jó csapat, eredményes meeting

Jó csapat, eredményes meeting
Időpont:2013.11.26.->2013.11.26.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

A kkv-vezetők közül kevesen tudják, hogy nem csak az ő képességükön, tudásukon múlik a cég sikere, hanem a csapatukon. A jól, tehát a csapatépítés szempontjai szerint kiválasztott munkatársak és a tudatosan felépített értekezletek, az azon részt vevők szereposztásának pontos koreográfiája biztos sikert, nagyságrendekkel nagyobb eredményeket hoz.

Milyen különböző kvalitású, gondolkodású, képességű emberekből áll össze egy olyan csapat, mely a legjobb eredményt produkálja? Hogyan lehet felismerni munkatársaink és a magunk legjobb helyét, szerepét? Tudjuk-e, ha csak cselekvésben, problémamegoldásban jó embereket alkalmazunk, és hiányoznak a kreatívok vagy és az elemzők vagy a kritikusok, akkor nagyobb a véletlenszerűség esélye a szervezetben?

A meeting eredményessége nagyon sok mértékben függ az előkészítettségén, de talán még jobban a meetingen ülök szereposztásán. Egy személy egyszerre nem tud levezető elnök, döntéshozó, jegyzőkönyvvezető stb. lenni.

Tanuljunk meg még eredményesebb vezetővé válni! Tudjuk meg ezen a rendezvényen azt is, hogyan lehet egy problémát egy fejjel három féle gondolkodásban, külön-külön megközelíteni, majd tökéletesen megoldani. Sok-sok technikát, tudást adnak át kitűnő, felkészült szakembereink a kkv-vezetőknek.


Bővebb információ