Archív rendezvények -> Új közösségi oldalak üzletszerzésre és reklámozásra

Új közösségi oldalak üzletszerzésre és reklámozásra
Időpont:2013.12.03.->2013.12.03.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Egyiknek bejön, a másiknak nem. Mi a titka a közösségi oldalakon való eredményes kommunikációnak? Miért olvassák, lájkolják, feliratkoznak, kérnek ajánlatot, vásárolnak az egyik üzenetre, s miért nem egy ugyanolyan tartalmú másikra?

Szakembereink bemutatják, hogyan használható üzleti célokra a legkevesebb költséggel egy közösségi oldal. Köztük kiemelten foglalkozunk a Linkedinnel, mint az üzleti szektor által leginkább használt közösségi site-tal. A facebookot is természetesen érintjük. Mint ahogyan a legújabbakat, köztük a Google+ új közösségi oldalt is.

Az eredményes kommunikációhoz azonban tudni kell a kommunikációs anyagokat, szövegeket, látványokat, szlogeneket, üzeneteket, hangvételt stb. pontosan eltalálni. Minden azon múlik, hogyan keltjük fel a figyelmet mondanivalónkra.  A reklámszövegek, képi látványok, reklámanyagok készítésének alapvető szabályairól, fortélyairól sok hasznos információt tudhatnak meg a rendezvényen részt vevők, mint ahogyan arról is, melyek azok az új reklámozási technikák, technológiák, melyeket érdemes használni a modern reklámozásban.


Bővebb információ