RENDEZVÉNYEK -> KKV-AKADÉMIA - Adótervezés, adógazdálkodás. Tanuljunk a nagyoktól!

KKV-AKADÉMIA - Adótervezés, adógazdálkodás. Tanuljunk a nagyoktól!
Időpont:2014.01.16.->2014.01.16.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Az adótörvények folyamatos változásának nyomon követése, az adójogszabályok betartása alapvető feladata a piacon komolyan jelen lévő cégnek. A cégvezetésnek azonban, ha csak nem akar pénzügyeinek alakulásában meglepetéseket, az adótervezéshez, adógazdálkodáshoz is értenie kell.  Az adóval számolni kell előre, nem az adott napon szembesülni a befizetési határidővel és összegekkel.

A nagyvállalatoktól érdemes megtanulni az adótervezés, adógazdálkodás elemi összetevőit, a versenyképesség megőrzésében való fontosságát. A tudatos gazdálkodás szerves része az adóoptimalizálás is.

Szakértő, a gyakorlati életben jártas előadóink segítségével sok hasznos tudásra tehetünk szert, melyet azonnal hasznosíthatunk vállalkozásunkban.

Témáink:

  1. Új adójogszabályok, melyeket integrálnunk kell az adógazdálkodásunkba. Új szabályok, új gazdálkodási logikák.
  2. Az áfa, mint forgalmi adó, melyet a végfelhasználónak kell fizetnie. Vagy mégsem? Vigyázzunk, mert könnyen felborulhat a likviditásunk az áfa miatt!
  3. Társasági adó, személyi jövedelemadó, osztalékadó. Milyen ágon, milyen fázisban, milyen cégformában érdemes a különféle adók között választanunk? Milyen indokaink és milyen mozgásterünk van a választáshoz?
  4. Tranzakciós illetékek, adók bankszámláinkon. Hogyan optimalizáljuk ezeket az adókat mindennapi banki műveleteink tudatos irányításával?
  5. Nemzetközi adóoptimalizálási technikák, amiket a nagyok használnak.

További információ