KIÁLLÍTÁSOK -> COMFORT SZAKKIÁLLÍTÁS

COMFORT SZAKKIÁLLÍTÁS
Időpont:2014.02.19.->2014.02.21.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

Az „épületkomfort” jegyében, 2014. február 19-21. között immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő COMFORT Épületenergetikai és Épületfelújítási szakkiállítás és konferencia, illetve a 2. BURKOLATTECHNIKA szakkiállítás mellé, ez alkalommal első ízben a kiállításcsokorhoz csatlakozik a COLOR Festékipari Szakkiállítás is.
A COMFORT szakkiállítás tematikája továbbra is átfogja a hűtés-fűtés-klímatechnika, valamint a hő-, víz- és szigeteléstechnika anyagait, berendezéseit és szolgáltatásait, biztosítva az épületek optimális energiaháztartását és energiahatékony működését.
A BURKOLATTECHNIKA kiállítás a bel- és kültéri burkolás alap- és segédanyagaival, azok beépítésével és felületképzésével foglalkozik, bemutatva a burkolóanyagok, gépek, szerszámok óriási választékát. A rendezvény egyben lehetőséget biztosít a szakkivitelezők számára, hogy gyakorlati bemutatókon keresztül ismerhessék meg és sajátíthassák el a tökéletes beépítés fortélyait.
A COLOR festékipari szakkiállítás a Szobafestő-Mázoló-Tapétázó Országos Ipartestület szakmai támogatásával önálló fórumot biztosít a festékek, lakkok, tapéták, gipszkarton anyagok és festékipari szerszámok gyártóinak. A kiállítók itt is gyakorlati bemutatók kíséretében ismertethetik meg világszínvonalú termék választékukat a több ezer festő-mázoló szakkivitelezővel, a beruházókkal, a társasházban lakókkal, és a közeljövőben építkezésbe, felújításba kezdő lakossággal.

További információ