RENDEZVÉNYEK -> HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok

HVG Állásbörze Országos Képzési és Karriernapok
Időpont:2014.02.26.->2014.02.27.
Helyszín: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

Idén februárban már 14. alkalommal kerül megrendezésre az ország legnépszerűbb karriervására a SYMA Rendezvényközpont „A” csarnokában.
Több mint állásbörze…

A HVG nevével fémjelzett országos képzési- és karriernapokon a látogatók 150 munkaadóval és képzéseket kínáló vállalkozással, intézménnyel találkozhatnak. A résztvevők nem csupán a több mint 5 000 állás- és képzési ajánlat közül válogathatnak, ám lehetőségük van részt venni különféle tanácsadásokon és karrierépítésüket támogató előadásokon is. A börze szervezői évről évre gondolnak a kisgyermekkel érkezőkre, hiszen az állásvásár területén ingyenes gyermekmegőrző is található.

Hatékony egymásra találás
A karriervásár szervezői büszkék arra, hogy a HVG Állásbörze folyamatos innovációval segíti az állást kínáló cégek és a potenciális munkavállalók, valamint a képzést kínáló kiállítók és a továbbtanulás iránt érdeklődők még könnyebb egymásra találását. Mindezt olyan innovatív szolgáltatások segítik elő, mint az elektronikus önéletrajz leadást lehetővé tevő e-Reg rendszer, a tájékozódást támogató, szakterületi érdeklődés alapján meghatározott színkódolás, valamint a 88 000 példányban megjelenő HVG Állásbörze Karrier Iránytű, amely ideális bemutatkozási platformot jelent a vállalatok számára, és biztos eligazodási alapot nyújt a rendezvényre látogatóknak.

További információ