Archív rendezvények -> A korlátlan felelősség és a reklámadó kivédése. Ügyvezetők megnövekedett adminisztrációs terheinek optimalizálása

A korlátlan felelősség és a reklámadó kivédése. Ügyvezetők megnövekedett adminisztrációs terheinek optimalizálása
Időpont:2014.09.04.->2014.09.04.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

Az ügyvezető megnövekedett felelősségéről már tavasszal nagy sikerű konzultációt tartottuk. A nagy érdeklődésre való tekintettel szeptemberben, a már jobban letisztult értelmezések birtokában ismét részletes információkkal szolgálhatunk, mi a teendőnk, hogy a lehető legtisztességesebb üzletmenetet ellenére ne a bíróságokra járjunk egész nap.

Itt a reklámadó! Kevesen tudják, hogy minden céget érint, nem csak a médiát, s nem csak azokat, akik az adófizetési kötelezettség alá tartoznak a forgalmuk alapján. Hatalmas adminisztrációs kötelezettség zúdul még azokra a cégekre is, akik csak saját felületükön, területükön tesznek ki önreklámot. A kapcsolt vállalkozások együttes reklámadó-alanyiságáról nem is beszélve.

Hallgassuk meg az ügyvédeket, szakértőket, mit tanácsolnak, hogyan oldjuk meg törvényi kötelezettségeinket úgy, hogy még maradjon is időnk az üzletvitelre.

További információ