Archív rendezvények -> Fő a biztonság! A biztonság megteremtésének ára az üzlet minden területén

Fő a biztonság! A biztonság megteremtésének ára az üzlet minden területén
Időpont:2014.10.21.->2014.10.21.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

A biztonság megteremtése a vállalkozás mindennapjaiban, az üzleti élet minden területére kiterjedően a legfontosabb feladat. Számos kötelező előírásnak kell eleget tennünk, talán nem is mindegyikkel vannak tisztában a vállalkozásvezetők. A rendezvény a következő területekről ad hasznos tudásokat, információkat a vállalatvezetőknek: vagyonvédelem, tűzvédelem, munkavédelem, munkavállalók egészsége, épületek biztonsága, munkaeszközök biztonsága, kockázatokkal szembeni biztonság, felelősség kockázatának kivédése,infokommunikációs rendszereink védelme, adatbiztonság megteremtése,  a munkatársak, alvállalkozók, üzleti partnerek hanyagságával szembeni biztonság megteremtése, a minőségbiztosítás fontossága, a vezető, tulajdonos vagyonának, tulajdonrészének védelme az új Ptk. szerint stb.

És még sok más téma és megközelítés kerülhet szóba, melyek kötelezően vagy ajánlottan ott kell, hogy legyenek a cégvezetők asztalán, mint megoldandó, állandó figyelmet igénylő feladatok.

Ősszel sem marad el az “Üzleti kézfogó”, a KKV-AKADÉMIA plusz networking-szolgáltatása

A KKV-AKADÉMIA résztvevői nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat kapnak, hanem egymással is megismerkedhetnek, üzleti kapcsolatokat építhetnek az „Üzleti kézfogó” programon.

További információ