Archív rendezvények -> Okos eszközök üzleti célú használata

Okos eszközök üzleti célú használata
Időpont:2014.11.11.->2014.11.11.
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Szervező: Piac és Profit Kiadó Kft.

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Dózsa György út 144..
Web: www.piacesprofit.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2398400

Telefax: 1/2399595

mikor a számítástechnikai, infokommunikációs megoldások egymáshoz kapcsolódnak, amikor minden eszköz, program közvetlenül kommunikál egymással, s ezeket az előnyöket használjuk az üzletvitelünkben, rendkívül sok megtakarítást érhetünk el. A vezető sokkal több információhoz jut egy időintervallumban, mint valaha, gyors, összeszedett, integrált információszerzésével pontosabb, jobb döntéseket tud hozni.

Az okos eszközök általában hordozható kütyük. De az üzleti életben adatszedők, információhordozók, adatintegrátorok. Milyen előnyei vannak például a flottákba beépített eszközöknek, a logisztika, fuvarozás mit nyer az automatikus felismerő rendszerektől, amikor valós idejű nyomon követése történik a szállítási feladatoknak? Adatbiztonságra, a távmunka hatékonyságára, az energiafogyasztás optimalizálására (okos mérők), a SIM-kártyák kommunikálásának előnyeire (m2m), az egyidejű egészségügyi állapotfelmérésekre, a munkaerő-spórolásra (virtuális személyi asszisztens), a tanulásra (digitális tananyag és tanítás) és még számos területre óriási hatással van az okos (kütyük, appok). Az okos eszközök nem csak az infokommunikációt és az információszerzést forradalmasítják, hanem az üzletvitelt is. Hogyan? Erről fog szólni a rendezvény.

A virtualizáció tulajdonképpen az internet által felgyorsított és helyhez nem kötött üzletvitel korlátlan lehetőségeit hordozza magában. a felhőre pakolt szerverek, központok bárhol és bármennyi információhoz hozzájutást elősegítik, s az üzlet hatékonyságát, költségeit jelentősen befolyásolják. Bemutatjuk, hogy hol és mit érdemes virtualizálni, s mennyit takaríthatunk meg, amit nem csak pénzben, hanem szabadidőben is mérhetünk.

Ősszel sem marad el az “Üzleti kézfogó”, a KKV-AKADÉMIA plusz networking-szolgáltatása

A KKV-AKADÉMIA résztvevői nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat kapnak, hanem egymással is megismerkedhetnek, üzleti kapcsolatokat építhetnek az „Üzleti kézfogó” programon.

További információ