RENDEZVÉNYEK -> Marketing Trendek 2015

Marketing Trendek 2015
Időpont:2014.11.06.->2014.11.06.
Helyszín: Budapest (Park Inn Hotel)
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Marketing Trendek 2015 címmel idén már 25. alkalommal kerül megrendezésre az Országos Marketing Konferencia, a szakma konferenciája. A Konferencia idén jubilál, ennek a jeles alkalomnak köszönhetően visszatért a megszokott őszi időpontra, így 2014. november 6-án, 24 évnyi megalapozott szakmai tapasztalattal várja résztvevőit!

Az idén a konferencián nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szakmának útmutatást adjunk a várható irányzatokról. Fontosnak tartjuk látni, hogy milyen irányba halad a szakma, milyen trendek lesznek jövőre. Ahhoz hogy, ezt hitelesen tehessük meg szükségét éreztük egy saját szakmai kutatás elvégzésének.

Mondanivalónk megalapozásához nélkülözhetetlennek ítéljük a vállalkozások (köztük tagjaink/partnereink) szakmai tapasztalatait, véleményét. Ehhez kérjük, hogy az országos felmérésünk kérdőívének kitöltésével legyen Ön is a jövő trendjei meghatározásának alkotó részese!
A különböző marketing tevékenységek végzéséről, a marketing munka tapasztalatairól, lehetőségeinek megítéléséről és jövőbeli elvárásairól várjuk véleményét. Természetesen a kitöltés anonimitását biztosítjuk, csak aggregált adatokkal dolgozunk majd, az egyes válaszadó cégekre vonatkozó információk, vélemények semmilyen formában nem kerülnek beazonosításra.

Párhuzamosan egy nagymintás lakossági megkérdezésis folyik a marketing megítéléséről, a marketing lakossági használatának gyakorlatáról, jövőbeli elvárásaikról.
A hazai vállalkozói marketing-tapasztalatokat és a lakosság véleményét, magatartását összegző adatok, elemzések minden vállalkozás számára hasznosak lehetnek, ezért a kutatási eredményeket minden kérdőívünket kitöltő cég számára elérhetővé tesszük.

A kutatás lezárása után azon válaszadó cégek között – akik megadták elérhetőségüket – 2 fős vacsora meghívást, VIP konferencia részvételi lehetőségeket, a Szövetség workshopjaira való térítésmentes jelentkezési lehetőséget, valamint számos marketing szakkönyvet sorsolunk ki!

Mivel úgy gondoljuk, hogy a sikeres cégek számára az év végi időszak kifejezetten a tervezés időszaka, így a konferencia legfőbb célkitűzése, hogy a résztvevőket hasznos gyakorlati tanácsokkal, előremutató információkkal, innovatív megoldásokkal vértezze fel a 2015-ös évre.

További információ