Archív rendezvények -> The Digital Leader - vezetői szeminárium

The Digital Leader - vezetői szeminárium
Időpont:2016.05.10.->2016.05.11.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

Nyakunkon a negyedik ipari forradalom! Olyan mértékű technológiai változások előtt állunk, amelyek alapjaiban változtatják meg azt, ahogyan élünk és dolgozunk. Mindez hatással lesz a legkülönfélébb iparágakra, vállalatméretekre és üzleti modellekre is. Gyártásra, kereskedelemre, szolgáltatásokra, közigazgatásra egyaránt.

 

Az elérhető technológiák robbanásszerű fejlődésen mennek keresztül, miközben a méretük és az áruk is folyamatosan csökken. Több milliárd ember csatlakozik az Internetre. Gépek beszélgetnek gépekkel. A robotok több millió munkahelyet szüntetnek meg. Az autók magukat vezetik és élő emberi szerveket nyomtatunk.

Google, Facebook, AirBnB, Tesla, Amazon, Uber. Néhány név, amelyek pár év alatt gyökeresen megváltoztatták a gazdaság működését és mindennapjainkat.

 

Mindeközben ebben a pillanatban is újonnan induló vállalkozások százezrei próbálnak több évszázada sikeresen működő nagyvállalatokat letaszítani a trónról, méghozzá számos alkalommal sikerrel. Az üzleti működés szabályai - akár örülünk neki, akár nem - szemmel láthatóan örökre megváltoztak.

 

Azok a vállalkozások vagy egyéb szervezetek, amelyek nem tudnak lépést tartani a digitális technológiákkal, végérvényesen elveszítik a versenyt. Rendezvényünk célja, hogy az egyes területek legkiválóbb szakembereivel segítséget nyújtson ebben a felkészülésben.