Archív rendezvények -> A tökéletes megbeszélés

A tökéletes megbeszélés
Időpont:2016.11.09.->2016.11.09.
Helyszín: Budapest Music Center / 1093, Budapest, Mátyás utca 8.
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

Minden meeting pillanatfelvétel arról, hogyan kommunikálnak cégünkben az emberek, hogyan történnek a döntések és oldódnak meg a konfliktusok, mennyire aknázzák ki az emberek képességeit, kreativitását. A sikeres meetingek átütő szervezeti változásokhoz vezetnek, amik visszahatnak a szervezet hatékonyságára, versenyképességére. De hogyan tudjuk megbeszéléseinket tökéletesíteni?

A vállalati vezetők és szakemberek idejük jelentős részében olyan megbeszéléseken ülnek, melyeknek az adott formában nincs, vagy csak elhanyagolható a valódi haszna – nem születnek döntések, nincs előrelépés vagy éppen projektlezárás, értékelés, amiből a továbbiakban valóban profitálni lehet.

A meetingek hatékonyságát sokszor az olyan nyilvánvaló problémák ássák alá, mint az előkészítés, levezetés, utókövetés hiányosságai. Ám vannak kevésbé nyilvánvaló gyengítő tényezők is, mint például a hatalmi harcok, egymás gyenge pontjainak támadása, bűnbakkeresés, konfliktuskerülés és egyéb, nem célirányos viselkedések (visszahúzódás, figyelem hiánya, "ötletgyilkolás" stb.). Ezek azonban egy tapasztalt moderátor vezetésével kiküszöbölhetőek.

A produktív, együttműködésre alapozó értekezlet hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a tartalom megtervezésén túl ezeknek a csoportdinamikai folyamatoknak a megelőzésére, kezelésére is.

Szemináriumunk célja, hogy a jelenlévők olyan eszközöket kapjanak, amikkel a legtöbbet hozhatják ki a megbeszéléseikből. Olyan technikákat tanulhatnak, melyek segítségével a megbeszéléseket biztonságos környezetté, az érdemi kommunikáció, a valódi teljesítmény és konstruktív párbeszédek terepévé formálhatják.

http://konferencia.hvg.hu/a-tokeletes-megbeszeles-2016.html#utm_source=item&utm_medium=email&utm_campaign=15920&utm_content=gomb_megnezem_meggyozes