Arhív kiállítások -> UTAZÁS 2018

UTAZÁS 2018
Időpont:2018.03.01.->2018.03.04.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Tartson velünk az Utazás kiállítás megújulásában! Az esemény újragondolásakor nagy figyelmet fordítottunk a kiállítók szakmai programjára. Egyetlen célt követtünk: hasznos, minőségi előadásokat, gyakorlati szakmai tanácsokat, ötleteket adhassunk a szakmai közönségnek.


Utazás 2018 kiállítás első napja kizárólag a turisztikai szakembereknek szól. A digitális turizmus köré építjük fel a témákat, mely lehetőséget biztosít magyar digitális start up-ok bemutatkozására, turizmusban social média eszközök eddigi tapasztalatainak az összegzésére. De külön foglalkozunk a turizmusban lévő munkaerő helyzettel is.


Pénteken várjuk a szakirányú képzésben résztvevő diákokat. Idén első alkalommal erre a napra egy Diák Szakmai Projektet hoztunk létre, melyben a Metropolitan Egyetem az együttműködő partnerünk. A hallgatók féléven keresztül különböző turisztikai témákat dolgoznak ki, melynek bemutatására az Utazás 2018 kiállításon nyílik lehetőségük szakmai körben. Ez a rendezvény nagyszerű fórum és egyben megmérettetés lesz, melyen a jövőbeli munkavállalót a munkáltatókkal összekötjük. Erre szolgál a pénteki napra szervezett Állásbörze is.