Arhív kiállítások -> HUNGAROMEDICA

HUNGAROMEDICA
Időpont:2018.10.11.->2018.10.13.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

ÚJDONSÁG AZ EGÉSZSÉGÜGYI PIACON
hiánypótló szakkiállítás az egészségügyi ágazatban!

A Hungexpo Zrt. -nél immáron 50 éve követjük folyamatosan a magyar és nemzetközi piaci trendeket. Közép-Kelet-Európa vezető kiállításszervezőjeként elkötelezett hívei vagyunk a folyamatos megújulásnak, a hazánkat érintő változások bemutatásának. Többek között ennek eredményeként hívtuk életre a magyar egészségügyi ágazat átfogó szakkiállítását, a HUNGAROMEDICA Egyészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítást.

HUNGAROMEDICA kiállítás az egészségügyben történő technológia fejlődést, fejlesztést kívánja bemutatni, ahol az    egészségügyben dolgozó szakemberek, orvosok és szakdolgozók láthatják az innováció biztosította előnyöket, valamint az      ellátásban érdekeltek is tájékozódhatnak mindezekről.

A Kiállítás és az ahhoz kapcsolódó szakmai fórumok keretében lehetőség nyílik az orvostechnikai, és gyógyászat segédeszközöktől  kezdve, az ápolási eszközökön, kórháztechnikán át, a gyógyszerellátást vagy akár a betegek otthonápolását- segítő eszközök  időszerű és egyben szükségszerű bemutatására.

  • Találkozzon személyesen a leendő üzleti partnereivel, ismertesse az Önök által gyártott, vagy forgalmazott eszközöket, termékeket, népszerűsítse szolgáltatásait, tájékoztassa a szakmát új egészségügyi kutatási eredményeiről.
  • Inspirálódjon professzionális szakmai közegben és ismerje meg első kézből a legújabb innovációkat.
  • Mutassa be az egészségügyi oktatáshoz kapcsolódó programjait.