Archív rendezvények -> OTTHONDESIGN ŐSZ

OTTHONDESIGN ŐSZ
Időpont:2018.10.12.->2018.10.14.
Helyszín: Hungexpo
Szervező: HUNGEXPO Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1101 Budapest, Albertirsai út 10..
Web: hungexpo.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/263-6000

Fókuszában a lakásbelső kialakítása áll, melyhez  minőségi és design termékek felvonultatásával, a hazai design szakma kreativitásával, ötletekkel, tanácsadással, bemutatókkal kíván hozzájárulni az őszi rendezvény.

Az elmúlt években megszokott színvonalú, a látogatók által már jól ismert OTTHONDesign kiállítást továbbfejlesztve,  új megoldásokkal, termékcsoportokkal, partnerekkel és szakmai programokkal kiegészítve indítjuk útjára a kiállítást 2018-ban.

Célközönsége alapvetően a nagyközönség (lakásberendezést tervező, lakását átalakító, új építésű ingatlan lakásbelső kialakítását tervező), kiegészülve a témában érintett szakmai célcsoportokkal (belsőépítészek, lakberendezők, designerek)

Időzítés: kora ősszel, amikor a belső munkálatoknak még szezonja van. A 3 naposra tervezett esemény első napja szakmai programokkal főként a szakmának szól, a hétvége pedig a nagyközönségé.

A kiállítást ezúttal is a szakma jeles képviselőinek támogatásával, a design szakma neves képviselőivel együttműködve alakítjuk, fejlesztjük és szervezzük.