Archív rendezvények -> Vezetői tréning a változások sikeres menedzseléséért

Vezetői tréning a változások sikeres menedzseléséért
Időpont:2018.11.14.->2018.11.15.
Helyszín: IIR
Szervező: IIR Magyarország

Elérhetőség:
Cím: 1134 Budapest, Rózsafa u. 13. Klapka Irodaház.
Web: www.iir-hungary.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/4597334

Telefax: 1/4597301

A tréning célja

A tréning célja, hogy a vezetők megismerjék és felismerjék folyamatosan változó világunkban a változás menedzsmentjének lépéseit, sajátosságait azért, hogy a változás kézben tartását szokássá tehessék mind saját életükben, mind pedig a beosztottjaik munkája során.

Változtasson, vezessen, vigyen sikerre!

  • Végig vesszük a változás menedzsmentjének siker lépéseihez hasonlatos szakaszait, jellegzetességeit.
  • Annak érdekében, hogy néhány győzelem után ne hagyjuk abba a sikerszériánkat, vagyis, hogy a sikerre törekvést rutinná, szokássá, életmóddá formáljuk, megismerkedünk a siker lépéseivel.
  • A célmeghatározás során tisztázzuk a jó cél és a rossz cél közötti különbséget, megtanulunk jó célokat meghatározni.
  • A termőtalaj megteremtése során számba vesszük az erősségeit, a sajátosságait, a fejlesztendő területeit, amik a sikeres életmód kialakítása során segítségére lesznek, vagy éppen nehézséget okoznak majd.
  • A fegyelmezett célelérési szakaszban különböző kitartást, ellenállóképességet, akaratot fejlesztő gyakorlatokkal ismerkedünk meg.
  • A finomhangolási és újratervezési szakaszban megállunk egy pillanatra körülnézni, vajon még mindig hatékony-e az út, amin eredetileg elindultunk, s nem átallunk váltani, ha a körülmények arra presszionálnak bennünket.
  • Az ötödik, feldolgozás szakasz lesz számunkra a legfontosabb a siker rutinná tételében: ekkor ugyanis már elértük a remekül kitűzött, jó háttérrel rendelkező, szívós munkával megdolgozott, kissé finomhangolt sikerünket, s ahelyett, hogy azon aggódnánk, hogyan további, ütős tervet eszelünk ki a méltó folytatásra.

A képzés azoknak a vezetőknek hasznos, akik a tréningen megszerzett változás menedzsment módszereket mind saját maguk, mind beosztottjaik életébe szeretnék automatikusan működő, újra és újra ismétlődő viselkedésként beépíteni