Archív rendezvények -> Értékesítők napja 5.0 - a sales szakma TOP rendezvénye

Értékesítők napja 5.0 - a sales szakma TOP rendezvénye
Időpont:2018.11.16.->2018.11.16.
Helyszín: Lurdy Ház, Budapest
Szervező: INFOSZFÉRA Kft.

Elérhetőség:
Cím: 2315 Szigethalom, Dunasziget u. 18..
Web: infoszfera.hu
E-mail cím:
Telefon: 30/318-4455

Gyakorlatban működő módszerek, a SALES szakma TOP rendezvényén!

Töltődj fel velünk november 16-án, az ÉN 5.0-án. A legújabb trendek, ötletek, praktikák, érdekes és hasznos előadások, pozitív energiák, a szünetekben pedig kapcsolatépítési lehetőség, és számos kiállító vár rád. Adott lesz minden, ami lendületbe hoz!

Változóban van minden körülöttünk. A generációváltás, a fiatalok eltérő motivációs igénye, az ügyfelek attitűdje, a feldolgozandó információk és lehetőségek áradata, a gyorsuló világ. Szükségünk van a lendületre, a folyamatos fejlődésre és a friss információkra, hogy tartani tudjuk az iramot!

Az értékesítési szakma naprakész szakértőit állítjuk eléd, hogy te legyél az eredményesebb! 

7 ok, miért legyél ott

1. A visszajelzések szerinti legjobb és legszínvonalasabb sales szakmai konferencia részese leszel, ami minden évben megrendezésre kerül, és ahol alkalomról alkalomra valami újat kapsz.

2. Az Értékesítők Napja előadói egyedi, extra előadásokkal valódi értéket teremtenek számodra, hiszen a színpadáról tilos a sales tevékenység, azaz nem önmagukat, vagy szolgáltatásaikat reklámozzák majd.

3. Egy izgalmas, színes nap, mely kiváló alkalmat biztosít számodra a fejlődésre, az inspirációra és a kapcsolatépítésre, mindezt gyönyörű környezetben, extra jó hangulatban.

4. Számos kiváló gondolat, módszer hangzik majd el, és gyümölcsöző új kapcsolat lehetősége nyílik majd meg előtted, ami megváltoztathatja az életedet, megsokszorozhatja bevételeidet.

5. Előadásaink exkluzívak, azaz nem készül róluk felvétel és nem tesszük őket közzé utólag. Egyszeri, extra és megismételhetetlen lehetőség. Tartozz közéjük!

6. A legújabb és leghatásosabb vezetői trendeket mutatjuk be, ami jelentős versenyelőnyt kínál számodra.

7. 12 szakemberrel, 50+ szakmai kiállítóval, 200 sales vezetővel és 800 értékesítővel ismerkedhetsz meg, amely kapcsolatok aranyat érnek majd a jövőben, ha jól használod azokat.