KIÁLLÍTÁSOK -> Magyarregula - Az Ipari Automatizálás Szakkiállítása

Magyarregula - Az Ipari Automatizálás Szakkiállítása
Időpont:2008.02.19.->2008.02.22.
Helyszín: Syma Sport-és Rendezvényközpont
Szervező: SYMA Rendezvény és Kongresszusi Központ

Elérhetőség:
Cím: 1146 Budapest, Dózsa György út 1..
Web: www.syma.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/460-1100

Telefax: 1/460-1160

Az idei évben visszatérve a régi februári időponthoz. február 19-22. között, a közelmúltban megépült új SYMA Rendezvénycsarnokban kerül megrendezésre a Magyarregula nemzetközi ipari automatizálási szakkiállítás, mely változatlanul "évadnyitó" rendezvényként vezető szerepet tölt be a hazai szakvásárok között.

Hogyan fogadta a szakma a Magyarregula szakkiállítás megújulását és milyen előnyöket jelent az új helyszín a kiállítók és látogatók számára? Hogyan illeszkedik a kiállítás tematikája az aktuális szakmai trendekhez és mit profitálhatnak a látogató szakemberek az idei rendezvény szakmai program kínálatából? Többek között ezen kérdések megválaszolására kértük Stefkóné Vermes Juditot, a Congress Kft ügyvezető igazgatóját.

- Egy szakkiállítás sikerének legfontosabb mércéje, mennyire elégedettek a kiállítók és látogatók a rendezvény szakmai színvonalával és szervezettségével valamint a szolgáltatások minőségével. A látogatók és kiállítók döntő mértékben szakmai elégedettségét tükröző visszajelzések egyértelműen igazolják, hogy napjainkban ez a rendezvény a hazai és a nemzetközi ipari automatizálási szakemberek legfontosabb találkozóhelye. Nem kis feladatot jelent számunkra, hogyan tegyük még vonzóbbá a meghatározó szakmai látogatók számára ezt a szakkiállítást, mit kell tegyünk folyamatosan annak érdekében, hogy a rendezvény valóban a hazai és a külföldi kiállítók üzleti kapcsolatainak és szakmai tapasztalatcseréinek sikeres platformja maradjon.

A szervezők és kiállítók régi vágya teljesül azzal, hogy végre "egy fedél alatt", egy korszerű, új kiállítási csarnokban, egy légtérben tudunk elhelyezni minden kiállítót. A tavalyi évben ez először sikerült, hosszú évek óta és nyugodt szívvel mondhatom ez mind a kiállítók, mind a látogatók tetszését kivívta.

Az elmúlt években a megosztott helyszín ellenére, a korábbiakhoz képest még átfogóbban és jól áttekinthetően mutatkozott be a kiállítás, hiszen valamennyi, az ipari folyamatautomatizálás szakterületein érdekelt legfontosabb hazai gyártó, illetve forgalmazó cég jelen volt kiállítóként. A komplex ipari automatizálás három, egymással szoros kapcsolatban álló, szakterületét a folyamat, a gyártás- valamint az épületautomatizálást igen szoros szakmai szálak kötik össze, többek között olyan kiemelt fontosságú területek, mint az ipari kommunikáció- és információtechnika, az irányítástechnika, a környezetvédelem vagy a biztonságtechnika.

Már az előző kiállításon annak mottójaként beillő 3i keretében mutatkozott be 154 kiállító 3000 négyzetméteren az ipar, az informatika és az irányítástechnika szakmai trendjeivel és újdonságaival 5500 szakmai látogató előtt.

A Magyarregula szakkiállítás specialitása, hogy az alkalmazástechnikai szakemberek nem csupán arról kaphatnak képet, hogy milyen úton halad napjainkban az ipari automatizálás az egyes iparágakban, de megismerhetik, hogyan hasznosíthatják szakmai feladataik megoldásához az újdonságokat a gyakorlatban. A kiállítás kísérő szakmai rendezvényei a közreműködő szakmai szervezetek és a Kiállítói Tanácsadó testület által ajánlott legaktuálisabb szakmai témákat érintik. Örvendetes, hogy egyre több ipari gyártás- és folyamatautomatizálásban érdekelt cég érzi úgy, hogy nem maradhat el arról a szakkiállításról, amely a magyar gazdaság olyan meghatározó szakterületeit fogja át, mint a vegyi-, gyógyszer- és biotechnológiai ipar, az olaj- és gázipar, a petrolkémiai ipar, az élelmiszer- és cellulózipar, a fém-, építő- és járműipar, a gépgyártás és környezetvédelem, a víz- és szennyvíztisztítás, az energiatermelés és -elosztás, valamint a kommunikációtechnika.

Optimistán készülünk az idei Magyarregula kiállításra, és azt hiszem ez optimizmusunk kellően megalapozott ,és a várható sikert jelzi, hogy már a 2007. évi kiállításon az idei kiállításra rendelkezésre álló terület több mint 70%-át lefoglalták a kiállítók. A Magyarregula 2008 kiállításra ismét megjelenik a rendezvény saját újságja, a RegulaNews; újra megszervezzük a hangulatos kiállítói estet, és ismét ennek keretében kerül sor a Regula Nagydíj és Regula Különdíj ünnepélyes átadására, mert az idén az eddigieknél is többen vesznek részt a kitüntető cím elnyeréséért kiírt pályázaton, melyre az elmúlt két évben kifejlesztett és forgalomban lévő korszerű és magas technikai szintet tükröző termékeikkel nevezhetnek be. A Magyarregula 2008 aktualitásai és a kísérő szimpóziumok tervezett programja megtalálható a www.magyarregula.hu honlapunkon. Biztos vagyok benne, hogy jó döntést hoznak mindazok, akik részt vesznek a Magyarregula 2008 kiállításon, mindenkit szeretettel várunk.

Congress Rendezvényszervező Kft.
1026 Budapest
Szilágyi Erzsébet fasor 79.
Telefon 00 36 1 212 00 56
Fax 00 36 1 356 65 81
E-mail magyarregula@congress.hu
Internet www.congress.hu