KIÁLLÍTÁSOK -> Bőr- és cipőhét

Bőr- és cipőhét
Időpont:2010.02.28.->2010.03.01.
Helyszín: Syma Sport- és Rendezvény-központ
Szervező: BCE Vásárszervezési Iroda

Elérhetőség:
Cím: 1194 Budapest, Hofherr Albert utca 95.
Web: www.bcefair.hu
E-mail cím:
Telefon: 1/2518987

Telefax: 1/2515887

A BCE Vásárszervezési Iroda évente kétszer rendezi Magyarország egyetlen bőr- és cipőipari szakkiállítását a Syma Sport- és Rendezvény-központban. 2010-ben február 28- március 1. között várják a szakma képviselőit a tavaszi szezon kezdetén. A magyar cipőgyártók és kereskedők mellett az elmúlt években jelentősen megnőtt a külföldi kiállítók száma, akik itt építik ki üzleti kapcsolataikat.

A Bőr -és Cipőhét Szakkiállítás egyik célja, hogy a hazai cipőforgalmat elősegítse, lehetőséget nyújtson a résztvevő cégeknek arra, hogy kínálatukat - mintakollekciójukat bemutatva új partnereket ismerjenek meg, illetve konkrét megrendeléseket vegyenek fel termékeik magyarországi és külföldi forgalmazására.

A BCE Vásáriroda az adatbázisán keresztül 6000 belföldi és 4000 külföldi kereskedőnek küld meghívót a Bőr- és Cipőhét Szakkiállításra. Ezen túlmenően Magyarországon és más európai országokban megjelenő szakmai folyóiratokon keresztül további 100.000 kereskedő kap tájékoztatást a rendezvényről.

A Bőr- és Cipőhét Szakkiállítás látogatása cipőgyártók, kiskereskedők, nagykereskedők, import-exportőrök részére ingyenes, valamint minden látogató díjmentesen veheti igénybe a kiállítás parkolóját.