RENDEZVÉNYEK -> Offline Marketing Trendek 2011

Offline Marketing Trendek 2011
Időpont:2011.06.09.->2011.06.09.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

A marketing az elmúlt években szinte teljesen átalakult, köszönhetően az online felületek térnyerésének. Létrejöttek, és megerősödtek az internetes közösségek (Facebook, Iwiw), a vásárlói szokások megváltoztak, a fogyasztók mind nagyobb része szerzi be az információkat az internetről.
Nem szabad szem elől tévesztenünk, hogy nem tartott lépést az információszerzés változásával a vásárlás, hiszen annak döntő része, még mindig a hagyományos boltokban történik. A marketingesek fegyvertárában a klasszikus eladást segítő marketing eszközöket újak váltják fel, miközben az elmúlt időszakban azok is hatalmas fejlődésen mentek át. Érdemes megvizsgálni, milyen az offline marketing jövőképe? Hogyan változtak és alkalmazhatók a viszonylag új eszközök, mint a CSR, vagy a trade marketing?

Részvételi díj: 28 000 Ft + áfa

A Menedzsment Fórum a www.turizmus.com és a Turizmus Panoráma Bulletin olvasói, ügyfelei, partnerei részére 15% kedvezményt biztosít. A témafelvetésről, a tervezett programról a honlapunkon tájékozódhat, az egyedi regisztrációra a következő oldalon van lehetőség: http://konferenciak.mfor.hu/regisztracio/turizmus/56.html

Kérdései, kérései esetén állok szíves rendelkezésére!
Köszönettel és üdvözlettel:

Ács Nóra
konferenciaüzletág-vezető
Menedzsment Fórum Konferenciák
Mobil: +36 30 866 64 85
Tel./Fax: +36 1 786 28 99
1113 Budapest, Bartók Béla út 152/H,
Kelen Irodaház
E-mail: acs.nora@mfor.hu
www.mfor.hu/konferenciak