Archív rendezvények -> Fókuszban a vezetők és a szervezeti élethelyzetek

Fókuszban a vezetők és a szervezeti élethelyzetek
Időpont:2011.06.01.->2011.06.01.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Az elmúlt két év jelentős változásokat hozott a hazai vállalatok életében, a válság komoly kihívások elé állította a menedzsereket is. Számos vállalat alkalmazkodott sikeresen az új körülményekhez, és a költségcsökkentésen túllépve talált kitörési pontokat. A megváltozott helyzet a menedzsereket is adaptív megoldásokra sarkallta, a vezetés minősége a cégek működésére is komolyabb hatást gyakorolt.
A IV. Mfor Menedzsment Konferencián a sikeres vezetés legfontosabb kulcstényezőit kívánja áttekinteni. Az eseményen terítékre kerül, hogyan lehet a stratégiai célokat követni az erősen változó környezetben, miként lehet ezekkel harmonikus taktikai lépéseket meghozni. Előadóink segítségével áttekintjük, hogy mik a vezetői karizma ismérvei, és egy tekintélyes vezető mennyiben tudja segíteni a szervezet céljait a dolgozói elkötelezettségen keresztül. Szó lesz a hatékony vezetési stílusokról, illetve azokról a módszerekről, melyek problémát okozhatnak a vállalatoknál. A munkaerőpiac ugyan változott, ám a motiváció továbbra is kulcsfontosságú, hiszen a vállalatok sikerének kulcsa a jó és elkötelezett szakembergárda. A konferencián sikeres vezetők vitatják meg véleményüket, tapasztalataikat a témáról. A sikeres multik mellett a hazai gazdaság gerincét a középvállalatoknak kellene adni, az eseményen ennek a csoportnak a problémái is terítékre kerülnek. Mind a közép-, mind a nagyvállalatok szempontjából kulcskérdés az innováció, a folyamatos megújulás. Ennek motorja a cég vezetője kell legyen. A konferencián innovatív vállalatok vezetői mutatnak be esettanulmányokat.

A tartalomból:

  • Vezetői szerepek - stratégia vs. operatív vezetők
  • Vezetői karizma és az elkötelezett alkalmazottak
  • Vezetési stílusok
  • Vezetői motiváció
  • Vezetők innovátor szerepben
  • Szervezeti élethelyzetek, kitörési pontok, piacszerzés
Részvételi dí
j: 49.000,- Ft + áfa helyett
a www.esemenymenedzser.hu és a www.rendezvenyvilag.hu olvasói, és az Open Gates Hungary ügyfelei, partnerei részére 25% kedvezménnyel 36.750,- Ft + áfa / fő
Hívja meg munkatársait, ügyfeleit és igényeljen ügyfélasztalt!
Az asztal ára 5 fő részére: 160.000,- Ft + áfa (Az ügyfélasztal árából további kedvezmények nem vehetők igénybe!)
A rendezvény aktuális programjáról a honlapunkon tájékozódhat, továbbá az egyedi kedvezményeket a mellékelt jelentkezési lapon tudja érvényesíteni.
Várjuk szíves érdeklődését.
Kérdései, kérései esetén állok szíves rendelkezésére!
Üdvözlettel:

Ács Nóra
konferenciaüzletág-vezető
Menedzsment Fórum Konferenciák

tel: +36 30 866 64 85
fax: +36 1 786 2899
1113 Budapest, Bartók Béla út 152/H,
Kelen Irodaház
e-mail: acs.nora@mfor.hu
http://konferenciak.mfor.hu