Archív rendezvények -> IF2011 - Informatika a felsőoktatásban 2011 Konferencia

IF2011 - Informatika a felsőoktatásban 2011 Konferencia
Időpont:2011.08.16.->2011.08.16.
Helyszín:
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Az informatika gyors ütemű fejlődése a szakterülettel foglalkozó szakembereket, oktatókat, kutatókat, vezetőket naponta újabb és újabb kihívás elé állítja. Az informatika növekvő jelentősége az oktatás, kutatás és az intézményi működtetés számára is rendkívül fontos. A felsőoktatási reform jelentős feladatok elé állítja a felsőoktatási intézményeket, és érinti az informatikai szakképzést.
2011. augusztus 24-26. között, immár hetedik alkalommal kerül megrendezésre az "Informatika a felsőoktatásban" elnevezésű konferencia, melynek célja, hogy áttekintést adjon a jelenlegi helyzetről, és megvitassa azokat a kihívásokat, amelyekkel az oktatók, kutatók és az intézmények szükségszerűen találkoznak. A rendezvény célja továbbá, hogy valamiféle iránytű szerepet betöltve próbálja segíteni a különböző egyetemi és intézményi stratégiák megfogalmazását, tapasztalatok megvitatását és hasznosítását.
Bízunk abban, hogy ez alkalommal is hasznos konferenciát sikerül lebonyolítani, és a konferencia révén lehetőség nyílik az új irányok kijelölésére, az informatikai oktatás-kutatás és a felsőoktatás külső kapcsolatainak fejlesztésére.


további információ