Archív rendezvények -> HVG Állásbörze

HVG Állásbörze
Időpont:2012.02.22.->2012.02.23.
Helyszín: SYMA Rendezvényközpont
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

Több ezer állásajánlat, több mint 100 kiállító és számtalan, az álláskeresést és szakmai tájékozottságodat segítő program! Hol?

A HVG Állásbörzén 2012. február 22-én és 23-án!

Regisztrálj már most, gyűjtsd a pontokat, vegyél részt az állásbörzén, és vidd haza Te az Audi TT Coupe-t egy hétvégére!


Miért érdemes még gyűjteni a pontokat? Mert nem is olyan extrém sport az álláskeresés, ha ismered a technikáját és a pontgyűjtő játéknak köszönhetően most számtalan hasznos tanácsot kaphatsz!

Ugyanis ha pontokat szerzel, jelentkezhetsz programjainkra, ahol a sikeres személyes bemutatkozás érdekében segítséget kapsz nem csak az álláskereséshez, hanem a vágyott állás megszerzéséhez is. A GyakorlóTéren – az előzetes jelentkezést - követően grafológiai elemzésen, karrier tanácsadáson magyar és angol nyelvű CV tanácsadáson és próbainterjún is részt vehetsz.

Itt tudsz jelentkezni a programokra »

Első lépésként regisztrálj most a börzére, készülj fel a honlapon található tanácsok segítségével a bemutatkozásra, azután pedig állj személyesen a kiszemelt munkaadók elé, és győzd meg őket alkalmasságodról!

Ne maradj le Te sem!

Regisztráció, további részletek és sikertörténetek a honlapunkon!

További információ