Archív rendezvények -> Változásmenedzsment Ken Blanchard módra

Változásmenedzsment Ken Blanchard módra
Időpont:2012.03.07.->2012.03.07.
Helyszín: Hotel President 1054, Budapest, Hold utca 3-5
Szervező: HVG Kiadói Zrt.

Elérhetőség:
Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 14.
Web: www.hvg.hu
E-mail cím:

„Az embereiddel együtt, s nem velük szemben”

A program főbb témakörei
 
A jelentős szervezeti változások 80%-a vagy félresiklik, vagy teljesen kudarcba fullad. Ennek a fő oka jellemzően nem a változás technikai részének kézbentartása, hanem a munkatársak ellenállása.
A szemináriumon megvitatjuk, hogyan tudjuk elkötelezni munkatársainkat a változás mellett a szervezet minden szintjén, és konkrét stratégiákat dolgozunk ki egy aktuális szervezeti változás hatékony menedzseléséhez.

 

Előadó
 
Czinege Andor 24 éve foglalkozik vezetés- és szervezet-fejlesztéssel. 
 
1993 óta, a Ken Blanchard Companies nemzetközi mestertrénereként 17 országban dolgozott összesen több, mint 10,000 vezetővel. Jelentősebb projektjei:
•         A MOL felső-és középvezetői közül 500 fő képzése a 90-es években
•         A Nokia vezetőinek és belső trénereinek képzése, a Nokia-kultúra hatékony átültetése érdekében Nyugat-Európától Japánig
•         Az American Express indiai szolgáltató központjaiban dolgozó vezetők felkészítése egy felhatalmazáson és delegáláson alapuló vezetési stílus bevezetésére
•         A Nestlé oroszországi felső- és középvezetői, valamint belső trénereinek képzése a Helyzetfüggő Vezetés területén.
Nevéhez fűződik a „blended” (ötvözött) tréningtartás módszerének honosítása, miután azt számos külföldi országban már sikeresen alkalmazta. A módszer lényege: a hagyományos tantermi, és az interneten keresztül történő élő virtuális képzés ötvözése a gyorsabb készségfejlesztés és hatékonyabb gyakorlati átültetés érdekében. A most tartandó webináriummal ötvözött szeminárium a Helyzetfüggő Vezetés témakörében az egyik specialitása.

További információ