RENDEZVÉNYEK -> X. Mfor Marketing Konferencia - Online marketing a Facebookon innen és túl

X. Mfor Marketing Konferencia - Online marketing a Facebookon innen és túl
Időpont:2012.04.05.->2012.04.05.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért, Budapest
Szervező:

Elérhetőség:
Cím: , .
Web:
E-mail cím:

Ezúton szeretnénk Önt és kedves Kollégáit meghívni a Menedzsment Fórum X. Marketing Konferenciájára, mely ,,Online marketing a Facebookon innen és túl" címmel kerül megrendezésre, 2012. április 5-én (csütörtök), a Danubius Hotel Gellértben, Budapesten.

A nehézségek ellenére is úgy tûnik, hogy a reklámpiacon az elmúlt években kezdõdött változások egyik nyertese az online piac, melyre komoly figyelem irányult. Az utóbbi években a display alapú hirdetések népszerûsége hanyatlott, és új árazási rendszerek, kommunikációs formák hódítanak, az eszközök széles tárháza folytán azonban az internet kikerülhetetlen lett. Az utóbbi idõ közösségi médiás forradalma után sok tévhit kapcsán a dolgok lassan a helyükre kerülnek, az ügyfelek kezdenék megtanulni, mire és hogyan lehet a közösségi felületeket használni, de a Facebook ismét újításokkal rukkol elõ.
Az Mfor X. Marketing Konferenciája többek között ezen folyamatnak a legfontosabb tanulságait, illetve az azokból következõ fejlesztési lehetõségeket tekinti át. Emellett terítékre kerülnek olyan eszközök, amelyek évek óta ismertek - így az online játékok marketinges használata, e-DM, keresõmarketing, konverzió alapú hirdetés - ám idõrõl-idõre új lehetõségeket kínálnak.

A tartalomból:

  • Social Media megjelenések hatékonyabbá tétele, optimalizálása, mérése
  • Új céges megjelenés, új hirdetések, új ajánló rendszer - indul a Facebook Timeline az üzleti oldalaknál is
  • Jó közösségi játékok ismérvei, az alkalmazások felépítése, a megszervezett adatok hatékony kezelése
  • Keresõ marketing legújabb trendjei
  • Konverzió alapú hirdetések
  • Eredményes email marketing
  • QR kódok lehetõségei

További információ