Rácz Fogadó Keresés / Térkép   

Rácz Fogadó

Elérhetőség:
Cím: Kisoroszi 2024 Hősök tere 3.
Telefon: 26/592-010
Telefon: 26/592-010
Email:
Web:
http://www.raczfogado.hu
Rácz Lajos (ügyvezető igazgató)

A Dunakanyar szívében, a Szentenderei-sziget csúcsán, a csendes, nyugalmas, hangulatos Kisoroszi központjában található a minden kényelemmel ellátott Rácz Fogadó. Csapatépítő tréningek, továbbképzések, céges kirándulások, de akár magánrendezvények, esküvők lebonyolítására is kitűnően alkalmas a pár éve teljesen felújított épület, amelyben hatalmas szobákban pihenhetnek a kedves vendégek.
A gyönyörű vidék, a szigetcsúcs, amely a Duna-Ipoly Nemzeti Park természetvédelmi övezetében van, a szemközti Nagyvillám hegy, a Visegrádi vár mind szép kirándulásokra ad lehetőséget. A varázslatos hangulat miatt számos író, költő, sok képzőművész választotta nyaralóhelyül e gyönyörű falut, amelyet elkerül a Duna-kanyar forgalma, hiszen Leányfalu után a Tahi hídon átmenve közelíthető csak meg autóval, no és persze a Kis-Duna-ágon révvel. A hét szobás fogadó saját melegkonyhával, kávézóval és élelmiszerbolttal várja a vendégeket.
A kényelmes, modern bútorokkal berendezett szobákban internet biztosítja a TV mellett a kapcsolatot a nagyvilággal. A hatalmas szobákban lehetőség van pótágyak elhelyezésére is.
A Rácz Fogadóban 70 fős különterem, vagy a kerthelyiségben akár 100 fő fogadására is alkalmas részben fedett terasz nyújt lehetőséget a nagyobb rendezvények lebonyolítására.
Igény esetén segítünk megszervezni gyalogos, kerékpáros, hajós, motorcsónakos, vagy akár lovas túrát is.
A fogadó alapvetően a hagyományos magyar konyha remekeit kínálja, de ötvözi a modern nemzetközi ízekkel, illetve az idénynek és az igényeknek megfelelően az alábbi gasztronómiai különlegességeket tudja még biztosítani:
- Szezonális kerti grill látvány konyha
- Borkóstoló
- Disznótoros vacsora
- Folyami hal ételek
- Torkos csütörtök program
- Márton nap - libás ételek


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió