Paul-s Apartman Keresés / Térkép   

Paul-s Apartman

Elérhetőség:
Cím: Bad Hofgastein 5630 Laderding 14.
Telefon: 00-43-6432-20635
Mobil:+36-30/940-1145
Réti Pál és Sarolta
Email:
Web:
http://www.paul-s.com
Salzburgtól 85 km-re, a festői Hohe Tauern Nemzeti Park kapujában, a világszerte ismert gyógyüdülőhelyen, a
Gastein-völgyben, Bad Hofgasteinban található egy magyar házaspár felújított, teljes komfortos apartman háza, amely az év minden szakában kitűnő helyszínéül szolgálhat céges és magán kirándulásoknak, továbbképzéseknek és különböző vállalati, baráti vagy családi rendezvényeknek. A 2-8 ágyas apartmanok, melyek 2-3 ágyas külön szobákból, jól felszerelt konyhából és saját fürdőszobákból állnak, kiválóan alkalmasak házaspároknak, fiataloknak, családoknak valamint összeszokott társaságoknak is. Itt nem csak kényelmes és pihentető környezetben tölthetik el szabadidejüket, szabadságukat egészségükért is sokat tehetnek, valóban újra feltöltődve, friss energiával felüdülve térhetnek haza.
Előzetes helyfoglalás után akár 20-28 személyt is el tudunk helyezni! A táj által nyújtott felejthetetlen élmények mellett a közös kikapcsolódást az újonnan kialakított társalgó is segíti. Az autók számára a parkolóhely, illetve a sílécek és egyéb sporteszközök tárolása is megoldott.
Merítsen új energiát, egészséget és frissességet a híres gasteini termálvízből! A 42-47 °C hőmérsékletű gyógyvíz modern vezetékhálózaton jut el a forrásoktól a bad gasteini és bad hofgasteini aquaparkokba (Alpen Theme Gastein - Bad Hofgasteinban illetve a Felsentherme Bad Gasteinban - mindkettő radonmentesített termálvízzel). A környék a síelők paradicsoma: Bad Hofgasteinban a Schlossalm-, a közeli (5 km) Angertal síközpontban, Dorfgasteinban és Bad Gasteinban is területén remek sípályákat találunk mintegy 200 km összhosszúságban, 830 - 2686 m-es tengerszint feletti magasságban, közöttük pedig 50 sílift segíti a "közlekedést". Sportgasteinban (1700-2400 m-en ) még áprilisban is kiváló hóviszonyok várják a téli sportok szerelmeseit. Az alpesi sí mellet természetesen több, jól karban tartott pálya várja a sífutás és a téli jogging hódolóit, de korcsolya- és curlingpálya valamint több síiskola is működik Bad Hofgasteinban.
Felejthetetlen élményekben lehet része a Gastein völgyben: hegyi túrák minden fokozatban, aranymosás szakavatott vezetővel, az egykori aranybányászat romjainak megtekintése, a böcksteini Montan Museumban az arany kinyerésének élő demonstrációja igazi élmény, vártúra Klammstein várához, lovaglás a Reiterhof Oberhaitzing-nál.
A kirándulások során megízlelhetik a tájjellegű italokat és saját termelésű, illetve házilag előállított ételeket. Lehetőség van kerékpározásra, lovaglásra, változatos természetjárásra, lovaskocsikázásra is. Azok pedig, akiknek a hagyományos séta unalmas és nem elég hatásos: kipróbálhatják az egyre népszerűbb "Nordic Walking"-ot, amely csak egy sport és kikapcsolódási lehetőség a sok közül, amit Gastein kínál. Azok pedig, akik kényelmesebb úton próbálják meg elérni a hegycsúcsokat, számtalan felvonó és hegyi vasút közül választhatnak.




Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió