AGAPÉ Iroda - Esküvőszervezés Keresés / Térkép   

AGAPÉ Iroda - Esküvőszervezés

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1148 Angol u. 33.
AGAPÉ Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda
Telefon: 1/383-6196
Telefax: 1/383-6196
Email:
Web:
http://www.agapeweb.hu

KEDVES JEGYESPÁR!

Minden házasságkötéskor egy új család születését ünnepeljük.

Egybekeléseteket egy izgalommal teli, szép időszak előzi meg. Feladatunk az, hogy közös utatok ezen szakaszát örömteli készülődéssé tegyük és családotok születésének ünnepnapja optimális körülmények között valósuljon meg.

Az esküvőszervező felkészültsége, gyors döntési- és problémamegoldó képessége valamint tapasztalata alapozza meg az előkészületi időszak nyitott kérdéseinek megnyugtató rendezését illetve az esküvő lefolyásának gördülékeny menetét.

Az esküvői ajánlatot minden esetben személyre szabottan, előzetes konzultációt követően készítjük el: igazodva a menyasszony és a vőlegény személyiségéhez, elképzeléseihez, anyagi keretéhez. Az ajánlat rövid időn belül kerül átadásra és egyben több alternatívát is magában foglal szolgáltatásonként. Hosszú hetek-hónapok utánajárását takarítja meg így a pár. Honlapunkon on-line ajánlatkérés elküldésére van lehetőség.

IRODÁNKNÁL A TELJESKÖRÜ ESKÜVŐSZERVEZÉS INGYENES!

Minden keresztény felekezetű házasságkötés esetén pedig Dr. Pálhegyi Ferenc "Keresztyén házasság" c. - a szerző által dedikált - könyvét adjuk ajándékba.

1 1


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió