Fagus Konferencia és Wellness Hotel Keresés / Térkép   

Fagus Konferencia és Wellness Hotel

Elérhetőség:
Cím: Sopron 9400 Ojtózi fasor 3.
Telefon: 99/515-000
Telefax: 99/515-001
Email:
Web:
http://www.hotelfagus.hu
Sopron legszebb részén, csodálatos környezetben, a Lővérek erdeiben nyitotta meg kapuit 2005 áprilisában a Hotel Fagus**** superior, amely már az első évben az ország legjobb szállodája kitüntetést kapta meg a Business Traveller olvasóinak szavazata alapján. A régió legnagyobb szállodai konferenciaterme tökéletes megoldásokat kínál kicsi, közepes és nagy rendezvények lebonyolításához. Egy kis cég szemináriumi ülésétől kezdve, nagy szervezetek kongresszusáig a felosztható konferenciaterem minden igénynek megfelel. Alkalmas előadások, meetingek, koktél partik és vacsorák színhelyének is. Minden elvárásnak megfelelő tökéletes megoldást tudnak biztosítani 600 főt befogadó konferenciatermükkel, ami 10 fős meetingekhez is szekcionálható, s mobil falakkal, a legmodernebb audiovizuális technológiával rendelkezik. A szálloda szépen gondozott parkjában egy 200 fős kerti színház is helyet kapott, mely különleges és színvonalas műsorok helyszínéül szolgálhat. A 147 igényesen berendezett szoba mindegyike légkondicionált, erkélyes (a Lővérek mesés erdeire tekint), fürdőszobás, és műholdas televízióval, mozicsatornával, internet csatlakozással, szobaszéffel, minibárral, telefonnal és hajszárítóval felszerelt.
    A Hotel Fagus 900 m2-es wellness területe méretével és ajánlataival magasan kiemelkedik a térség szolgáltatói sorából. Élvezzék egy luxus szálloda luxus szolgáltatásait: csodálatos nagyméretű, kristálytiszta vizű medence, két élénkítő pezsgőfürdő, frissítő, üdítő szauna és natúr szauna, tisztító gőzfürdő, gyógyító sóbarlang, szolárium a kellemes bőrért, minden igényt kiszolgáló kozmetika, testet ébresztő masszázs, ínycsiklandó és egészséges Vitamin Bár, squash pálya - a fallabdázás öröme, modern kardiogépek - a testedzés varázsa, testre szabott edzésprogram összeállítása, testmozgató programok, tornák és kirándulások a Lövérek mesés túraútvonalain.
    A vendégek autóinak biztonságos elhelyezését saját, zárt kamerarendszerrel őrzött parkoló és kétszintes mélygarázs biztosítja. 
A Hotel Fagus kitűnő lehetőséget nyújt a pihenni, sportolni vagy regenerálódni vágyó vendégeinknek egyaránt. Akár mint konferencia és wellness szálloda, akár mint családi vagy baráti rendezvények, például esküvők helyszíneként, vagy nászutasok minden kényelmet biztosító szállodájaként, de akár egyszerű kirándulások kiindulópontjaként is a legalkalmasabb helyszín.

 


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió