Bercel Kastély Keresés / Térkép   

Bercel Kastély

Elérhetőség:
Cím: Bercel 2687 Kenderváros u. 9-11.
Telefon: 35/535-500, 20/589-9551
Telefax: 35/535-505
Email: Email:
Web:
http://www.bercel.com
Ideális rendezvényhelyszín a Bercel Kastély, amely Nógrád megyében, Bercelen található, Budapesttől 65 km-re. A gyönyörű környezetben elhelyezkedő kastély 1889-ben épült, majd az 1997-es teljes felújítást és átalakítást követően, 1998 nyarán nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A kastély épületét és a hozzá tartozó melléképületeket azóta is folyamatosan újítjuk, fejlesztjük, hogy megfeleljünk korunk egyre növekvő igényeinek. A kastély azzal a céllal nyitott meg közel tíz éve, hogy kifejezetten kis létszámú (15-35 fős) csoportok számára ideális helyszínt biztosítson a vállalati tréningek, konferenciák, felsővezetői értekezletek, valamint baráti társaságok számára. A legfőbb erősségünk, hogy a kastély zártkörűen működik, így kizárólagos használatot biztosítunk vendégeinknek. Csak előre foglalt csoportok számára tartunk nyitva, minimum 10 db egyágyas szoba, vagy 8 db kétágyas szoba foglalása mellett. Szerződésben garantáljuk, hogy a foglalt időtartam alatt más csoportot vagy vendéget nem fogadunk, így zavartalanul koncentrálhatnak vendégeink jövetelük céljára.
    A kastély ideális helyszíne lehet kisebb létszámú esküvőknek, de nyáron a parkban felállított esküvői sátorban akár 100-120 fős esküvő lebonyolítására is van lehetőség.
    A kastély épületében 15 db, egyedien berendezett szoba áll vendégeink rendelkezésére, a maximum kapacitásunk 35 fő. A szobák többsége kétágyas, de vannak háromágyas szobáink is, melyek szükség esetén - méretükből adódóan - tovább pótágyazhatók. Lakosztályunk 70m2-es, de vannak két szintes, galériás szobáink is. Vállalati tréningek esetén a konferenciaterem berendezési igényétől függően az ideális létszám 15-25 fő. A kastély körül harmincötezer négyzetméteres, bekerített park áll vendégeink rendelkezésére, (outdoor tréningekre kiválóan használható) ahol a parkolás a személygépkocsik számára a kerítésen belül, ingyenesen biztosított. A bekerített, parkos részen kívül még további sík területekkel és erdőrészekkel is rendelkezünk, melyek kifejezetten alkalmasak különböző szabadtéri, ill. nagy térigényű outdoor programok lebonyolítására
    Sok vállalati rendezvényen részt vett vendégünk jelezte, hogy szeretne családdal, barátokkal is visszatérni hozzánk, de nem szeretne 10 szobát lefoglalni. Számukra, valamint azok számára, akik szintén egyénileg szeretnének hozzánk ellátogatni, egy évben néhány alkalommal kijelölünk bizonyos hétvégéket, amikor egy-egy szobát is lehet foglalni nálunk.
    A Bercel Kastélyban megszervezésre kerülő vállalati tréningek többségét a megrendelő cégek maguk bonyolítják, de a hozzánk rendszeresen járó és általunk ismert és elismert trénereket és tréning/tanácsadó cégeket mi is szívesen ajánljuk ügyfeleinknek. Van azonban néhány saját csapatépítő programunk is, amelyek kifejezetten a mi helyszínünkre lettek kifejlesztve és akár önálló programként, akár a tréningek mellé kiegészítő programként is nagyon szívesen ajánljuk vendégeinknek, ügyfeleinknek. A legfőbb erősségünk más tréninghelyszínekkel szemben, hogy a kastély zártkörűen működik, egy időben csak egy csoportot fogadunk, így kizárólagos használatot tudunk biztosítani vendégeinknek. A tréningező cégek, vállalatok szempontjából nagyon előnyös, hogy a kastély területén nem zavarja a munka menetét semmilyen körülmény, se más vendég, így nem kell alkalmazkodniuk és kompromisszumot kötniük a tréning alatt. Az étkezéseket is egyénileg, az egyes csoportokhoz igazítjuk, a menü elkészítésénél ügyelünk a csoport összetételére, egyedi kívánságaikra. Ügyfeleink nagy része szerint is egy vállalati program esetében a jó tréninghelyszín már fél siker. Mi azon fáradozunk, hogy a több napos programokból a mi részünket a tőlünk telhető maximális odafigyeléssel és magas minőségben teljesítsük, hogy a program a résztvevők számára valóban emlékezetes maradjon, vendégeink újult erővel és pozitív feltöltődéssel térjenek vissza munkahelyeikre.
    Konferenciatermünk 50 négyzetméteres, napos, tágas és légkondicionált, mindenfajta technikai felszereléssel rendelkezik: projector, projector vászon, írásvetítő, 4 db flip chart, pin-wand, DVD/CD/TV, igény esetén kamera. Erősítőinkkel és nagy teljesítményű, -projektorra és laptopra köthető- hangfalainkkal a filmbejátszások, zenehallgatások minősége kitűnő. A kastély egész területén vezeték nélküli internet (wifi) lefedettségünk van, mely a vendégeink számára ingyenes, valamint igény esetén a vendégeink részére fenntartott asztali számítógép is rendelkezésre áll. A konferenciateremben külön telefonvonal van bevezetve. A kávészünet kínálatunk minden igényt kielégítő. A kínálatból: sós- és édes-, házi készítésű sütemények, üdítő, kávé, 10 féle tea, gyümölcs, alkalmanként csokoládé szökőkút, mentás házi limonádé vagy forraltbor.
    A H2R programot, bármely tréninghez hozzá lehet kapcsolni, de önmagában is magas értéket képvisel. A H2R az ún. "Emberibb Humán Erőforrás Management" részeként az egyénekre személy szerint koncentrálva kielemzi a csoport egészének bioritmusát és struktúráját, és egyéni megoldásokat javasol a hatékonyabb működéshez a csoport számára ugyanúgy, mint az egyén részére.
    A "A Bercel Kastély Titka" című csapatépítő program lényege, hogy egy puzzle-hoz hasonló, logikai "kirakósjáték" rejtvényeinek megoldása után a csoport megfejtse a végső titkot, mely a kastély elásott kincséhez vezet. Nappali és éjszakai kalandok várják a kincskeresőket!
    "Opera napok" Philippe de Chalendar francia karmesterrel. Ezek az "opera esettanulmányok" fantasztikus lehetőséget nyújtanak arra, hogy egy szokatlan eszköztár segítségével elemezzük önmagunkat, s ami a legfontosabb, egy semleges közvetítő közeg által. Másfél napos tréningprogram vállalatvezetőknek, középvezetőknek!
    Izgalmas terepjárós túra, Land Roverekkel: egész napos terepjárós program Land Rover Defenderekkel; délelőtt elsősorban tájékozódási feladatokkal, ebéddel az erdőben, délután váratlan helyzetek közös megoldásával.
    Outdoor csapatépítő programok - a könnyed feladatoktól az extrém kihívásokig. Elsősorban intellektuális kihívást jelentő érdekes, játékos feladatok a szabadban, melyeket csak közösen, egy csapatként együttműködve lehet megoldani. A tapasztalati tanulásra épülő feladatok a csapat fejlesztendő területeire fókuszálnak, egyre nehezebbek, összetettebbek, segítve ezzel a folyamatos fejlődést.
    További lehetőségek: vidám testkommunikáció tréning Szőke András vezetésével, paintball, laser-tag, csapatépítő főzőtréning stb.
    Lehetséges célok, területek: kommunikáció, csapatmunka, változásmenedzsment, egymás jobb megismerése, újonnan felállt csapatok összerázása, régóta együtt dolgozó csapatok energiával való feltöltése, közös nyelv megszületése, egymás és a cég iránti bizalom erősítése.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió