HOVENTA szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás | Keresés / Térkép |
HOVENTA szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás | |
|
Elérhetőség: |
Cím:
Budapest 1101 Albertirsai út 10. Telefon: 1/263-6435 Email: Web: http://www.hoventa.hu |
|
|
|
A HUNGEXO Zrt. 2009-ben megvásárolta a kiállítás szervezési jogát az 1991-ben alapított Hoventa Kiállításszervező Kft.-től. A névadó cág tevékenységének gerincét a HOVENTA Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás alkotta, mely közel 3 évtizedig a magyar kiskereskedelem, vendéglátás, szállodaipar és közétkeztetés legnagyobb szakmai seregszemléje volt. A szakkiállítások sorában az elsők közt megjelenő kiállítás minden év októberében került megrendezésre a BNV területén - s lesz a jövőben is, már a HUNGEXPO szervezésében. A szakkiállítást évről évre színes szakmai programok, bemutatók, pódiumbeszélgetések gazdagítják. Az őszi HOVENTA sikerét látva 1993 óta minden tavasszal vidéki nagyvárosokban is megszervezték a hasonló szakkiállításokat azzal a céllal, hogy közelebb kerüljön a cégek kínálata a régiók igényeihez és keresletéhez. E kiállításokon elsősorban a budapesti rendezvény törzskiállítóiból alakult HOVENTA CLUB tagjai vettek részt, akiknek az év folyamán szakmai fórumokat, rendszeres összejöveteleket szerveztek. Kiegészítő tevékenységként a Hoventa reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával is foglalkozott. A HOVENTA kiállítás szervezési jogát 2009-ben megvásárolta a HUNGEXPO Zrt., így 2010-től már új szervezésben, a kiállítást megújítva és bővítve szervezi a Budapesti Vásárközpontban. A HUNGEXPO meglévő tapasztalatát is kamatoztatva arra törekszik, hogy a piaci szereplők számára a jövőben a HOVENTA egyet jelentsen a legújabb piaci trendek, innovációk bemutatkozásának helyszínével. A kiemelt célok között szerepel még a kiállítás nemzetköziségének erősítése (kiállítói és látogatói oldalról egyaránt), regionális súlyának növelése. A HOVENTA megszokott tematikája és programjai mellett számtalan új elemmel bővítjük a rendezvény kínálatát, szélesítve ezzel a résztvevők számára a bemutatkozási, informálódási lehetőségeket egyaránt. Újdonságok 2010-re Új, kiemelt téma: HOTEL DESIGN (szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségei) Középpontban: teraszkultúra Kísérőesemények: Látvány konyha Cukrász Fórum Stand, Catering Management Fórum HOVENTA Gourmet Fesztivál Energiamonitor Fórum Cukrászverseny, pékbemutató Tematikus Napok: Rendezvényszervezők Napja Magyar Bor Napja |
|
|