HOVENTA szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás Keresés / Térkép   

HOVENTA szálloda-, vendéglátóipari és gasztrotechnikai szakkiállítás

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1101 Albertirsai út 10.
Telefon: 1/263-6435
Email:
Web:
http://www.hoventa.hu
Szalai Levente (kiállítás igazgató)
A HUNGEXO Zrt. 2009-ben megvásárolta a kiállítás szervezési jogát az 1991-ben alapított Hoventa Kiállításszervező Kft.-től.
A névadó cág tevékenységének gerincét a HOVENTA Nemzetközi Kereskedelmi és Vendéglátótechnikai Szakkiállítás alkotta, mely közel 3 évtizedig a magyar kiskereskedelem, vendéglátás, szállodaipar és közétkeztetés legnagyobb szakmai seregszemléje volt. A szakkiállítások sorában az elsők közt megjelenő kiállítás minden év októberében került megrendezésre a BNV területéns lesz a jövőben is, már a HUNGEXPO szervezésében. A szakkiállítást évről évre színes szakmai programok, bemutatók, pódiumbeszélgetések gazdagítják. Az őszi HOVENTA sikerét látva 1993 óta minden tavasszal vidéki nagyvárosokban is megszervezték a hasonló szakkiállításokat azzal a céllal, hogy közelebb kerüljön a cégek kínálata a régiók igényeihez és keresletéhez. E kiállításokon elsősorban a budapesti rendezvény törzskiállítóiból alakult HOVENTA CLUB tagjai vettek részt, akiknek az év folyamán szakmai fórumokat, rendszeres összejöveteleket szerveztek. Kiegészítő tevékenységként a Hoventa reklám- és ajándéktárgyak forgalmazásával is foglalkozott.
    A HOVENTA kiállítás szervezési jogát 2009-ben megvásárolta  a HUNGEXPO Zrt., így 2010-től már új szervezésben, a kiállítást megújítva és bővítve szervezi a Budapesti Vásárközpontban. A HUNGEXPO meglévő tapasztalatát is kamatoztatva arra törekszik, hogy a piaci szereplők számára a jövőben a HOVENTA egyet jelentsen a legújabb piaci trendek, innovációk bemutatkozásának helyszínével. A kiemelt célok között szerepel még a kiállítás nemzetköziségének erősítése (kiállítói és látogatói oldalról egyaránt), regionális súlyának növelése. A HOVENTA megszokott tematikája és programjai mellett számtalan új elemmel bővítjük a rendezvény kínálatát, szélesítve ezzel a résztvevők számára a bemutatkozási, informálódási  lehetőségeket egyaránt.
    Újdonságok 2010-re
Új, kiemelt téma: HOTEL DESIGN (szállodák, panziók belső kialakítási és berendezési lehetőségei)
Középpontban: teraszkultúra
Kísérőesemények:
Látvány konyha
Cukrász Fórum Stand,
Catering Management Fórum
HOVENTA Gourmet Fesztivál
Energiamonitor Fórum
Cukrászverseny, pékbemutató
Tematikus Napok:
Rendezvényszervezők Napja
Magyar Bor Napja

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió