(1) MaReSz Keresés / Térkép   

(1) MaReSz

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1101 Albertirsai út 10. (B épület 104)
Telefon: 1/2636012
Email:
Web:
http://www.maresz.hu
A MaReSz alapvető feladatának a rendezvényszervező szakma minden szintű elismertetését tekinti. Alapvető célja az érdekérvényesítés, érdekképviselet. Feladata és kötelessége minden olyan állami, üzleti és civil kezdeményezés és erőfeszítés támogatása, amelynek célja, hogy hazánk rendezvénybarát ország legyen és növekedjen Magyarország szerepe és jelentősége a nemzetközi rendezvénypiacon.
    Legyenek minél jobbak a rendezvényszervezés feltételei!
A MaReSz célja a hazai rendezvényszervezés működési feltételeinek javítása. Minden fórumon törekszik arra, hogy elősegítse a rendezvényszervezést támogató gazdasági és pénzügyi környezet kialakítását, valamint az infrastruktúra fejlesztését. A rendezvényszervezést akadályozó intézkedések és jelenségek elleni fellépés a MaReSz érdekvédelmi tevékenységének alappillére.
    Legyen minél több jó szakember! Jövőbe mutató feladata a rendezvényszervezési szakma elismertetése és a jövő szakembereit képző oktatás elősegítése.
Legyen minél ismertebb és elismertebb a MaReSz!
    A MaReSz mindent megtesz azért, hogy a Szövetséget és a rendezvényszervezést népszerűsítse. Szigorú tagfelvételi kritériumokkal, valamint az etikai kódex következetes betartattatásával éri el, hogy a MaReSz név országos és nemzetközi szinten is elfogadott minőségi tanúsítvánnyá váljon.
    Legyen minél érdemesebb MaReSz tagnak lenni!
A MaReSz tagok között kialakuló személyes kapcsolatoknak közhasznú információk cseréjében, közös munkákban és a kölcsönös üzletszerzés előnyeinek kiaknázásában is testet kell ölteniük, hasonlóan az elit egyetemek diplomásai, vagy a jól működő klubok tagjai közötti együttmuködéshez és segítségnyújtáshoz.
    A MaReSz tagság értékeket hirdet: szakmai profizmust, korrekt üzleti viselkedést. Mindezek érdekében a tagság kiáll és helytáll egymásért.

  Szervezeti felépítés: A MaReSz-t héttagú elnökség irányítja.

Elnök: Ganczer Gábor (a HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt. vezérigazgatója) 

Alelnökök: Benyhe Ildikó (a CongressLine Rendezvényszervező Kft. szakmai igazgatója) és
Rókusfalvy Gáborr (a Roxer Event & More ügyvezető igazgatója)

Az Elnökség tagjai :
Hegyi Attila (az Albatros Party Service Kft. ügyvezető igazgatója)
Tornyai Péter (a TorTer eDesign Kft. ügyvezetője)
Varga Szabó Andrea (az Apple Party Service marketing igazgatója)
Vaskó Tünde (a Visualpower Kft. marketing- és kommunikációs igazgatója)



Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió