Hotel Karos Spa Keresés / Térkép   

Hotel Karos Spa

Elérhetőség:
Cím: Zalakaros 8749 Alma u. 1.
Telefon: 93/542-500
Telefax: 93/542-501
Email:
Web:
http://www.karos-spa.hu
Az alig több mint négy évtizede határainkon is túl híressé vált Zalakaroson a luxus, a komfort és az egyediség minden igényét kielégíti a Hotel Karos Spa ****superior besorolású szálloda, amely kiválóan alkalmas nagyobb vagy kisebb céges és magán rendezvények: konferenciák, szemináriumok, továbbképzések, vagy akár nagyobb esküvők magas színvonalú lebonyolítására.
    Hazánk legkisebb lélekszámú városát egy véletlen tette híressé, ugyanis 1967-ben kőolajkutatás során bukkantak rá az 1000 m-es mélységből fakadó közel 96 fokos termálvízre. A kedvező feltételek szolgáltak alapul a római "balneotradíció" helyi meghonosítására. Az elismert gyógyvíz legjobb hatása a krónikus nőgyógyászati és fogágy megbetegedések gyógyításában, az idült izületi gyulladásos megbetegedések esetében, az ortopédiai, idegsebészeti és sebészeti utókezelésben igazolódott be.
    A szálloda 221 egyedileg klimatizált, különböző szobatípusainak alakítása tökéletesen megfelel a legigényesebb elvárásoknak. A hagyományos kétágyas szobatípus mellett megtalálható a családi szoba és apartszoba, valamint a luxust megtestesítő lakosztály. A szobák mindegyike káddal és/vagy zuhanyzóval, WC-vel, bidet-vel, hajszárítóval, széffel, telefonnal, műholdas televízióval, minibárral, internet csatlakozással felszerelt. A természetesség, a bensőséges, családias hangulat jegyei jellemzik az egyes szobatípusokat.
    A céges rendezvények sikerét a modern felszereltség, a kényelem és a rendkívüli szolgáltatások összhangja biztosítja. Tegye a nyakkendőjét a fogasra, hogy oldott hangulatban fokozza a csapatszellemet... Mi biztosítjuk az exkluzív környezetet, Önnek csak a csapatát kell hoznia! Különböző méretű konferencia- és szekciótermeink minden igényt kielégítenek. A közelmúltban mobilfallal két részre oszthatóvá tettük "Gála" konferenciatermünket. Így ideális színhelyévé vált kisebb és nagyobb létszámú rendezvények lebonyolításának. Szekciótermeink kisebb ülések, tárgyalások számára alkalmasak. Konferenciavendégeinknek a termekhez tartozó bár és külön terasz nyújt az ülések szünetében felfrissülési lehetőséget, gasztronómiai élvezeteket. Kínálati palettánkat az Ön elképzeléseihez igazítjuk, legyen szó konferenciáról, meetingről, továbbképzésről vagy csapatépítésről!
    A szálloda széleskörű magyar és nemzetközi étel- valamint gazdag italkínálattal, diétás és reformkonyhával, hangulatos kávézóval - esténként élőzenével-, hajóbárral, valamint grillkerttel várja vendégeit.
    Csapatépítés után legyen a KIKAPCSOLÓDÁSé a főszerep: négycsillagos wellness szolgáltatások és az uszodavilág: 2 nagyméretű kültéri és 5 beltéri úszó- és élménymedencék, termálmedence, jakuzzi, örvényfürdő, jégbarlag, szaunasziget kényezteti el a vendégeket. Hűvösebb napokon a melegséget szállodánk termálmedencéje biztosítja. A közel 1000 négyzetméternyi vízfelületünkön mindenki megtalálja a kedvére valót!
Vendégeink a kikapcsolódást és az igazi "Spa" - érzést a 4000 m2-en elhelyezkedő Alma Spa Szépségintézetben és a Spa Élmény- és Szaunavilágban ismerhetik meg, ahol egy valóságos római kori időutazáson vehetnek részt. Szolgáltatásaink révén részesei lehetnek a wellness áldásos hatásainak.
    A "wellness" életmód szerves részét képezi a helyes táplálkozás, ami nem zárja ki a hagyományos ízek élvezetét. A magyar és a nemzetközi konyha ételkülönlegességeivel a szállodánk  éttermében, a Cafe Bar-ban, a Hajóbárban, a és nyári napokon a Grillkertben ismerkedhetnek meg.
    Vendégeink  zavartalan és élményekben gazdag pihenéséhez a szálloda magasan képzett és vendégszerető személyzete is hozzájárul. 
    Kérje személyre szabott konferenciajánlatunkat, hogy az Ön csapata számára is emlékezetessé tegyük a szállodánkban töltött időt!


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió