Bogácsi gyógyfürdő: Termál Szálló és Panzió, Jurta Üdülőközpont Keresés / Térkép   

Bogácsi gyógyfürdő: Termál Szálló és Panzió, Jurta Üdülőközpont

Elérhetőség:
Cím: Bogács 3412 Dózsa György u. 16.
Telefon: 49/534410
Telefax: 49/534055
Email:
Web:
http://www.bogacsitermalfurdo.hu
Ha céges rendezvényüket, továbbképzésüket egy emlékezetes wellness kikapcsolódással kívánják összekötni, s a mai nehéz helyzetben mindezt rendkívül kedvező áron szeretnék lebonyolítani, akkor válasszák a Bükk-hegység lábánál található Bogácsot, amely az utóbbi években igen kedvelt fürdőhely lett. A közel 500 méterről feltörő 70°C –os termálvíz méltán emelte hírnévre a Mezőkövesdtől 10, Egertől 18 km-re lévő pihenőhelyet. A napsütötte domboldalakon termelt kiváló szőlők, és a belőlük készített, páratlan klímájú borospincékben érlelt tüzes borok évről évre csalogatják ide a pihenni, kikapcsolódni vágyókat. A Bükk-hegység remek kirándulóhelyekkel, gyönyörű panorámával várja a turistákat, a bogácsi emberek pedig vendégszeretetükkel, ízletes házi készítésű helyi termékeikkel kedveskednek az ide látogatóknak. Ezen természeti adottság kihasználásával létesült a termálfürdő, mely medencéivel télen-nyáron közkedvelt hely meghitt, nyugodt környezetben.
2000. tavaszán nyílt meg a Szolgáltatóház, melynek emeleti része a Thermál Szálló, ahol 14 apartman van. Ebből 7 db 2 hálószobás (4 férőhelyes), 7 db pedig 1 hálószobás (2 férőhelyes). Minden apartmanhoz tartozik konyha és zuhanyozós, WC-s fürdőszoba. Az apartmanokban színes TV található kábeltévével, 14 csatorna fogható. Az apartmanok kedvező ára tartalmazza az épület földszintjén lévő fedett medence, valamint a strand területén lévő medencék használatát, melyek nyitvatartási időn kívül is igénybe vehetők meghatározott időszakokban.
A termálfürdő panziójában további 3 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba található, jól felszerelt konyhával és egy nagy társalgóval. Céges és magán kirándulások számára ideális helyszín.
A Bogácsi Thermálfürdő területén található Jurta Üdülőközpont a szálláshelyek széles választékát kínálja a vendégek részére. Felépítésének köszönhetően a 3 db 26 személyes Jurta-ház kedvelt találkozási helye céges rendezvények, baráti társaságok összejövetelei, illetve iskolai kirándulások résztvevőinek. Az egyenként 6 db négyágyas szobából és egy úgynevezett osztályfőnöki apartmanból álló kör alakú házakban középen egy konyhával felszerelt nagy társalgó található, s a jurta-házak -igény esetén - 10 db tetőtéri szobával bővíthetők. A tetőtérben 3 db kétágyas, 2 db háromágyas, illetve 5 db négyágyas szoba található. Minden szoba televízióval felszerelt. A tetőtérben konyha és főzési lehetőség biztosított.
A Termál Szálló és Panzió, valamint a Jurta-házak vendégei ingyen használhatják a Termál Szállóban található fedett medencét és szaunát, továbbá a napi zárás után is a strand területén lévő termál medencét.
A Bogácsi termálfürdő területén hat gyógyvizes medence (36-38 °C, óriás jakuzzi, fedett medence) kettő gyermekpancsoló (gyermekmedence 30 °C), vízijátszótér (34 °C) egy feszített víztükrű úszómedence (26 °C) és a Jurta medence (30 °C) áll a vendégek rendelkezésére, továbbá egy EU szabványos játszótér.
A Szolgáltatóház földszintjén lévő Gyógycentrum vendégei választhatják:
a frissítő- és gyógymasszázst, a víz alatti sugármasszázst, gyógytornát, gyógyszeres pakolásokat, iszapkezelést (hévízi gyógyiszappal), elektromos fizioterápiás kezelést (ultrahang, interferencia), csoportos víz alatti tornát, szoláriumot stb.
Április elejétől október végéig a kempingben lévő 14 faházban is megszállhatnak a céges vagy magán vendégek.
A Bogácsi Thermálfürdő vendégei a fürdő és a szálláshelyek szolgáltatásait SZÉP-KÁRTYÁ-val is fizethetik.
Térítésmentes szolgáltatások: májustól szeptemberig üzemelő fedhető úszómedence, a strand területén most átadott csúszdapark, rekortán borítású, többfunkciós sportpálya, sporteszköz-kölcsönzés, játszótér, party-grilltűzhelyek, asztalitenisz, zárt parkoló. A sportpálya alkalmas kosárlabda, kézilabda, tenisz, röplabda, tollaslabda, lábtenisz és kispályás labdarúgás játékokra.
S ha szűkös a költségvetés, nálunk ebből is kitűnő hangulatú, sokáig emlékezetes rendezvényt tudnak megszervezni, s ehhez szolgálatkész kollégáink is minden segítséget megadnak.(Csak példaként: a tetőtéri és jurtaházak ára: 3.300 Ft/fő, az apartman ára 4.200 Ft/fő - s ebben benne van a szaunás fedett fürdő (egyébként 1.900 Ft-os) vagy a strandfürdő (1.000 Ft-os - főszezonban 1.550 Ft-os) díja is!


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió