Két Korona Konferencia és Wellness Hotel Keresés / Térkép   

Két Korona Konferencia és Wellness Hotel

Elérhetőség:
Cím: Balatonszárszó 8624 Csárda u. 18
Telefon: 84/363-115
Telefax: 84/362-823
Email:
Web:
http://www.hotelketkorona.hu
Céges és családi rendezvényekre kitűnően alkalmas a dél-balatoni Szászón található Két Korona Konferencia és Wellness Hotel, amely háromszor is megkapta az "Aranykulcsos tréninghelyszín" kitüntetést.
Budapestről egy óra alatt elérhető négycsillagos családias szállodánkban a közelmúltban nyitottuk meg új hotel szárnyunkat, melyben kialakításra került a „Nyugalom Szigete Wellness Központ”, egy 240 négyzetméteres konferenciaterem, újabb superior kétágyas szobák, valamint a superior lakosztályok. Az új szárnynak köszönhetően 55 szobával várjuk céges vagy magán rendezvények résztvevőit. Akár konferenciára érkeznek, akár más programra, vagy egyszerűen csak pihenni szeretnének, belső nyugalmat árasztó környezettel és számtalan szolgáltatással állunk rendelkezésükre, hogy kellemesebbé varázsoljuk a szállodánkban töltött időt.
A Két Korona Konferencia és Wellness Hotel az elmúlt esztendőkben a DEVELOR Zrt. által létrehozott „Aranykulcsos tréninghelyszín” díjat háromszor is kiérdemelte, elismerve a szállodánk nyújtotta kimagasló konferencia szolgáltatásokat. Képzett rendezvényszervezői csapatunk 6 jól felszerelt teremben a legmagasabb színvonalon váltja valóra a konferenciákat, tréningeket, workshopokat, partnertalálkozókat, banketteket, bemutatókat, előadásokat, évzárókat, karácsonyi partikat, szemináriumokat, tárgyalásokat, továbbképzéseket vagy csapatépítést.
A rendezvények programjai után vagy azok hosszabb szünetében wellness központunk gondoskodik a felüdülésről. Élménymedencénkben sodrófolyosó, nyakzuhanyok, hátmasszírozók, és feltörő gejzírek járulnak hozzá a kikapcsolódás teljességéhez. Pezsgőfürdőnk, szauna szigetünk, különböző masszázsaink és egyéb wellness lehetőségek színesítik egészségmegőrző szolgáltatásainkat.
Éttermünk kínálatából mindenki ízlésének megfelelően, változatosan válogathat, a világhírű magyar konyha specialitásain keresztül a legegészségesebb ételekig. Vendégeink egyéni kívánságait (vegetáriánus, diabetikus, liszt-, tej-, és tojásmentes) ételeket igényeiknek megfelelően készítjük el. Éttermünk befogadó képessége 80-120 fő, kora tavasztól késő őszig pedig virágos mediterrán hangulatot idéző teraszunkkal 150 főre növekszik éttermünk befogadóképessége.


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió