DUNA RESIDENCE Üdülő- és Konferenciaközpont **** Keresés / Térkép   

DUNA RESIDENCE Üdülő- és Konferenciaközpont ****

Elérhetőség:
Cím: Dunaszentmiklós 2897 Új út 25.
Telefon: 34/594-300
Email:
Web:
http://www.dunaresidence.hu
Váczi Lajos (igazgató)
    A nagyobb konferenciáktól a kisebb csapatépítő tréningekig mindenféle céges és magán rendezvényre tökéletesen alkalmas a Duna Residence  üdülőpark, amely a Tata városától északra fekvő csendes faluban, Dunaszentmiklóson, a borairól és gyönyörű tájairól ismert neszmélyi borvidéken, a Gerecse csodálatos környezetében található. Gyorsan és könnyen megközelíthető, mind az M1-es autópályáról, mind pedig az 1. sz. főútról. A teraszosan kialakított 102 darab 2 és 3 szobás apartman ház egyszerre akár 400 főnek tud szállást biztosítani. A 2013-ban felújított házakban légkondicionált szobák, kényelmes nappalik, korlátlan wifi, és mindennel ellátott amerikai konyha szolgálja a vendégek kényelmét.
    A multifunkcionális központi épület emeletén található a 150 fős körpanorámás konferencia- és szekcióterem, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Gerecse dombjaira. A projektorral és egyéb korszerű technikai felszereléssel ellátott szekcionálható terem modern hangulata és a felejthetetlen látkép emlékezetessé teszi a különböző céges és magán rendezvényeket.
    A központi épületben található kitűnő étterem magyaros, mediterrán és holland ételkülönlegességekkel várja a vendégeket, s két teraszáról gyönyörű kilátás nyílik a völgyre. A wellness- és élményfürdő, a fitnessterem, a pool bár és a drinkbár is segíti a rendezvények résztvevőinek kikapcsolódását. Csakúgy a komplett rekreációs, animációs programok, amelyek széles skálájából lehet választani, hogy a szakmai rész után ez is maradandó élményt jelentsen. Így lehetőség van lovaglásra, lovas kocsikázásra, erdőjárásra, vadlesre, vadászatra, horgászatra, mountain bike- illetve vitorlás-, kajak- vagy kenutúrákra, koronglövészetre, íjászatra, quadozásra crosspályán, paintballra, gyalogtúrákra vezetővel, a környék nevezetességeinek megtekintésére, borkóstolóra.
    Ha céges vagy magán rendezvényüket gyönyörű helyszínen, korszerű és kényelmes körülmények között, változatos kísérő programokkal szeretnék nemcsak hatékonnyá, hanem emlékezetessé is tenni, akkor válasszák a Duna Residence Üdülő- és Konferenciaközpontot!


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió