Atlantis Hotel****superior Wellness & Conference Keresés / Térkép   

Atlantis Hotel****superior Wellness & Conference

Elérhetőség:
Cím: Hajdúszoboszló 4200 Damjanich u. 10.
Telefon: 52/899-922
Email:
Web:
http://www.hotelatlantis.hu
Kispál Lilla (értékesítési és marketing igazgató)
Ha céges rendezvényüket szívesen összekapcsolnák a résztvevők magas szintű wellness kényeztetésével és egyéb emlékezetes programokkal, akkor válasszák az ország egyik legnépszerűbb fürdővárosában, Hajdúszoboszlón az új, modern Atlantis Hotelt. Európa legnagyobb élményfürdője, a 15 ezer m2-es Aqua Palace közvetlen szomszédságában található négycsillagos superior szállodánk 8 ezer m2-es területén a 7 emeleten közel 100 szoba található. 200 fős szekcionálható nagy konferenciatermünk és két kisebb tanácskozó termünk akár nagyobb vagy kisebb konferenciák, szemináriumok, csapatépítő tréningek és kirándulások, elegáns fogadások, partyk, termékbemutatók, partner- és ügyféltalálkozók tökéletes helyszínéül szolgál. Szolgálatkész kollégáink biztosítják a legkorszerűbb technikai felszerelést, a szünetekben pedig az igény szerinti bekészítés szolgálja a kényelmet. 
     Az Atlantis korszerű éttermében mesterszakácsaink a hagyományos ízek mellett már a mai kor legmodernebb SOUS VIDE módszerével készült ételeket készítik el, amelyek nemcsak szépek és finomak, hanem egészségesek is. Bárunkban a hazai és külföldi italkülönlegességek mind megtalálhatók, de különös figyelmet fordítunk a legkitűnőbb magyar borok és pálinkák bemutatására.
     A tanácskozások után a résztvevők 900 nm2-es wellness centrumunkban frissülhetnek fel, élvezhetik a természetes fénnyel megvilágított medencetérben úszó-, gyógyvizes-, gyermek-, valamint fény- és élményelemekkel ellátott medencénket. Jó idő esetén a kültéri medence mellet lehet napozni. Az Atlantis szauna világában megtalálhatók a finn szauna, az infraszauna, a bioszauna, továbbá a gőzkabin, a jégbarlang, a sóbarlang, a masszázsszobákban pedig szakavatott kezek biztosítják a távol-keleti és egyéb speciális kényeztetést.
     Kollégáink az igényeknek megfelelően segítik a rendezvények esti programjainak megszervezését és hangulatos lebonyolítását.
Keressen meg minket mielőbb, s szívesen segítünk egy egyedi, emlékezetes céges rendezvény megtartásában!


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió