Yacht Hotel (Hotel Yacht**** Wellness és Business) Keresés / Térkép   

Yacht Hotel (Hotel Yacht**** Wellness és Business)

Elérhetőség:
Cím: Siófok 8600 Vitorlás u. 14.
Telefon: +36/84/696-020 v. +36/20/394-7772
Email:
Web:
http://hotel-yacht.hu

Balatoni tréningélmények

A Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok konferenciák, szakmai napok, csapatépítő tréningek tökéletes helyszíne. A Balaton-part egyik legszebb kilátását kínáló szállodánk a siófoki vitorláskikötőben, közvetlenül a vízparton található, a fővárostól alig egy órára. 70 stílusos, légkondicionált szobával, a’ la carte étteremmel, egészségügyi szolgáltató Központtal, wellness Centrummal és egy balatoni panorámás konferencia központtal várjuk vendégeinket. 

A szálloda legfelső szintjén található konferencia központ páratlan balatoni panorámával rendelkezik. A természetes fénnyel megvilágított, légkondicionált, 250 fő befogadására alkalmas konferenciaterem 4 részre szekcionálható mobil falak segítségével, a teremmel határos egy lounge és egy balatoni panorámás fedett-nyitott terasz.

A konferenciák után a résztvevők a szálloda szolgáltatásait vehetik igénybe. A wellness központunkban 25 m hosszú úszómedencében, bel- és kültéri pezsgőfürdőben és különböző szaunákban töltődhetnek fel, szauna szeánszokon tudnak részt venni. 

A szállodai étterem, a BlueDot Bistro 150 fő befogadására alkalmas, modern stílusú. Az étterem a parti sétánnyal közvetlenül határos, hangulatos teraszán grillételeket, koktélokat szolgálnak fel. Kitűnő helyszíne az esti zenés, táncos esteknek.

Nálunk a szakmai tréning balatoni élményekkel párosul!
 

   

   


Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió