Alföld Gyöngye Hotel****superior és Konferenciaközpont Keresés / Térkép   

Alföld Gyöngye Hotel****superior és Konferenciaközpont

Elérhetőség:
Cím: Orosháza-Gyopárosfürdő 5904 Gyopárosi út 3.
Telefon: 68/512-710
Email:
Web:
http://alfoldgyongye.hu
Legyen szó meetingről, tréningről, tanfolyamról, beltéri vagy kültéri termékbemutatóról, esküvőről, családi vagy baráti összejövetelről, az Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferencia Központ ideális helyszíne rendezvényeknek.

Szállodánk és rendezvényközpontunk egy több hektáros, ősfás területen található, az Orosháza-Gyopárosi Gyógy-, Strand és Élményfürdőtől 800 m-re fekszik. A rendezvények résztvevőinek egyéni kikapcsolódási és pihenési lehetősége is garantált.

A szálloda épületével közvetlen összeköttetésben álló rendezvényközpont két szinten elhelyezkedő, természetes fénnyel megvilágított nagyterme és szekciótermei csendes, nyugodt környezetben várják az érdeklődőket. A résztvevők számára díjmentes parkolási lehetőség is rendelkezésre áll.


Az Alföld Gyöngye Hotel***superior és Konferenciaközpont az Orosháza- Gyopárosfürdői Gyógy- Park és Élményfürdőtől 800 m-re található.

Csendes, nyugodt környezetben, 50 hektáros ősparkban elhelyezkedő szállodánk kiváló pihenőhely kisgyermekes családok, az aktív kikapcsolódást kedvelők, a fürdő gyógyászati szolgáltatásait igénybe vevők és az egyéni üzleti utazók részére is.

Szállodánkban 70 db szoba található, melyek közül: 7 db egyágyas, 54 db kétágyas, 3 db háromágyas, két légteres apartman, és 6 db 4 ágyas, két légteres apartman. Közülük 6 db akadálymentesített szoba. Díjmentesen vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség áll rendelkezésre.

            

   

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió