Perfect Event Rendezvényszervező Keresés / Térkép   

Perfect Event Rendezvényszervező

Elérhetőség:
Cím: Budapest 1071 Városligeti fasor 35/A
Telefon: 30/6397526
Email:
Web:
http://perfectevent.hu

A Perfect Event a céges rendezvények specialistája - legyenek azok nagyobb, több száz fős családi napok vagy akár kisebb csapatépítő tréningek. Célkitűzése, hogy több mint egy évtizedes szaktudásával, tapasztalataival és széles körű partner-hálózatával akár a legbonyolultabb, legextrémebb elképzeléseket is magas színvonalon elégítse ki. Ezek a rendezvények ugyanis segítenek a munkatársak hangulatának, lojalitásának erősítésében, kifelé pedig a cég hírnevének, imidzsének növelésében. Érdemes a rendezvényt rá bízni, hiszen a széleskörű tapasztalat mellett sokkal költséghatékonyabban tudja megvalósítani, mert kapcsolatrendszerével jóval olcsóbb árakat tud elérni akár egy speciális helyszín, a vendéglátás, a program, a fellépők és minden apróbb részlet megszervezésében.

    A Perfect Eventnél minden szervezői munka előre kidolgozott, ellenőrizhető forgatókönyv alapján történik. A rendezvényeken közreműködő munkatársaikat mind legálisan foglalkoztatják, minden hatósági előírást pontosan betartanak - a cég a Generali Providencia felelősségbiztosításával rendelkezik. A rendezvényeiken használt játékok, technikai eszközök, elektromos berendezések rendelkeznek minőségbiztosítási és érintésvédelmi tanúsítvánnyal. Az ételek kizárólag első osztályú, ellenőrzött helyről beszerzett minőségi nyersanyagból készülnek, és az élelmiszereket HACCP élelmiszer biztonsági rendszer alapján kezelik.

    Fő célkitűzésük, hogy megbízóik vendégnek érezhessék magukat saját rendezvényükön, hiszen minden terhet levesznek a vállukról, s komplett megoldásaikkal pénzt, időt, energiát takaríthatnak meg. A cég filozófiáját megismerve kifejezetten a cég imidzsére szabott, trendkövető koncepciókkal egyedivé teszik a rendezvényt.

   Specialitásaik: a családi és sport napok, a csapatépítő tréningek, a céges ünnepségek, a jubileumok megszervezése, az év végi, karácsonyi és Mikulás partik lebonyolítása.

Legyenek Önök is vendégek saját rendezvényükön! A Perfect Event új élményeket ad ajándékba!

Nézzék meg referencia videójukat, és keressék meg őket telefonon vagy e-mailben!









Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió