Korona Hotel Eger**** Wellness, Rendezvény és Borszálloda Keresés / Térkép   

Korona Hotel Eger**** Wellness, Rendezvény és Borszálloda

Elérhetőség:
Cím: Eger 3300 Tündérpart 5
Telefon: +3636313670
Email:
Web:
http://koronahotel.hu

Eger történelmi belvárosának legcsendesebb részén, zöld övezetben található a családias BOR, WELLNESS ÉS KONFERENCIA hotelünk - benne a 220 éves István Pince, és Nemzeti Bormúzeum, valamint a világ legnagyobb Beatles Múzeuma. A város török kori emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér.

Zöld, környezetbarát szállodánk légkondicionált 4* kategóriájú szobákkal várja vendégeit. Teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk úgy a pihenni és regenerálódni vágyóknak, konferencia résztvevőknek, mint a borturizmust preferáló vendégek részére.  Wellness – fitness részlegünk (élmény és úszó medence, jakuzzi, szauna világ: finn, infra és bio szauna, aroma és sókamra, tepidárium, kneipp taposó, római kút, hammam napozó, pihenő rész, szolárium, test és kozmetikai kezelések, teabár) teljes körű regenerálódást biztosít, gyógy- és sport masszőrök segítségével.

Internet kávézónk és lobby bárunk, a terasz, a játékterem és játszótér és játszószoba külön szórakozást biztosít családos vendégek részére.

Vendégeink gépjárművüket biztonságosan elhelyezhetik belső, őrzött parkolónkban.

Konferencia, kiállítás, oktatás színvonalas rendezésére minden igényt kielégítő termek állnak rendelkezésre 8-180 főig. A különlegesen szép Díszterem esküvők, bálok, cégrendezvények lebonyolítására alkalmas. Éttermünk terasszal, belsőkerttel, látvány konyhával a magyar ízek remekeivel hangulatos vacsora est otthona.

Az 1789-ben riolit tufába vájt eredeti pince rendszerben található az István Pince – Nemzeti Bormúzeum. A Borszentélyben több évig érleljük a Ház borait. A Vincellér borozóban és a pince éttermében felejthetetlen gasztronómiai élményt nyújtó vacsoraesteket rendezünk az ételek és borok harmonizálásával.   

EGRI ROAD - BEATLES MÚZEUM

2015. május 15.-étől látogatható az Egri Road - BEATLES MÚZEUM, ahol egyedülálló relikviákkal a zenekar teljes életútja bemutatásra kerül, interaktív formában. Magyarországon és a világon is egyedülálló kiállításra a szálloda vendégeink 30% kedvezményt biztosítunk a mindenkori belépő árakból.

 
 
                                       

Vissza a lap tetejére    

Nyomtatható verzió